Duitse zoekmachinemarketing

  • een optimale Duitse zoekwoordstrategie
  • beter vindbaar in de natuurlijke zoekresultaten
  • relevante linkbuilding bij Duitse websites
  • AdWords-campagnes met effectieve Duitse advertentieteksten
  • optimalisatie op basis van Google Analytics en A/B-testing
  • de werkzaamheden worden uitgevoerd door Duitse specialisten

Offerte aanvragen

Effectieve zoekmachinemarketing Duitsland

Ook in Duitsland is Google een belangrijk kanaal om uw doelgroep te bereiken. De zoekmachine heeft in Duitsland een marktaandeel van meer dan 95%. Om een maximaal rendement te behalen met uw Google budget ondersteunen we u met Duitse zoekmachine-marketingprofessionals. Wij identificeren voor u de belangrijkste zoekwoorden, leveren content en advertenties en zorgen ervoor dat de Google AdWords campagnes en zoekmachineoptimalisatie elkaar optimaal aanvullen.

Meer rendement op uw Duitse Google AdWords campagnes

Onze Duitse, gekwalificeerde consultants helpen u bij het opzetten, managen en analyseren van uw SEA campagnes. Wij maken gebruik van speciaal voor Duitsland geselecteerde tools om uw Adwords campagnes actueel te houden. Wij hebben ervaring met het opzetten en optimaliseren van uw Duitse Google Shopping en online video kanalen (YouTube).  Dexport scoort bovengemiddeld in de benchmark van het Google AdWords partnerprogramma.

Betere posities door onze Duitse zoekmachine-optimalisatie

Gerichte zoekmachine optimalisatie draagt bij aan uw gewenste groei. Wij hebben hiervoor Duitse SEO specialisten in huis. We starten met een plan van aanpak voor uw specifieke situatie. Stap voor stap ondersteunen we u  bij het implementeren van een succesvolle SEO-strategie:

  • effectieve Duitse zoekwoordstrategie
  • uitwerking Duitse contentstrategie & copywriting
  • off page-optimalisatie (linkmanagement)

“Dexport maakt zijn afspraken omtrent SEO en SEA waar.” – Aufladen.de

Aufladen.de is de Duitse vertaling van de succesvolle website Opwaarderen.nl. De websites zijn eigendom van de Alphacomm Group. De Alphacomm Group is een Fast50-company en staat met Opwaarderen.nl genoteerd in de Twinkle 100. Inmiddels behoort ook de website Aufladen.de tot de honderd best rankende websites op de Duitse markt (iBusiness Top 100 Liste).

Share deze pagina:

Facebooktwitterlinkedinby feather
© 2017 Dexport.nl