Het huren van een Duits adres kan het zakendoen in Duitsland aanzienlijk vergemakkelijken. Je kunt bij ons een Duits (kantoor)adres huren centraal in Duitsland in de provincie Sachsen-Anhalt. Aan dit adres kun je gemakkelijk extra services koppelen, zoals retourenmanagement, Duits telefoonnummer en/of Duitse klantenservice. Je start met het huren van het adres via Dexport.

Duits adres & telefoonnummer

  • Vermeld het Duits adres op je website
  • Kom Duits en betrouwbaar over
  • Vestigingsadres van jouw Duitse GmbH (meerprijs € 20,- per maand)
  • Ontvang post op het Duitse adres
  • Kies voor een lokaal Duits telefoonnummer
  • Sluit contracten af waarbij een Duits adres verplicht is
  • Gebruik het adres voor Duitse retouren

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan!

Waarom een Duits adres?

Om een Duitse adres op uw website te kunnen vermelden

Voor de uitstraling van de Duitse look & feel op uw website is het Duitse adres, samen met een Duits telefoonnummer een must. U laat hiermee zien dat de website zich volledig op de Duitse markt oriënteert.

Ter verhoging van de betrouwbare uitstraling van uw website

Betrouwbaarheid is voor de Duitse consument het grootste goed bij het doen van online aankopen. De vermelding van een Duits adres geeft de Duitse consument het gevoel in een betrouwbare en veilige Duitse webwinkel beland te zijn.

Om als Duits postadres te dienen

De pure basis van ieder adres: het biedt de mogelijkheid aan zowel consumenten, als bedrijven en de Duitse autoriteiten om u briefpost en officiële documenten toe te sturen.

Om een Duits retouradres aan te kunnen bieden

De Duitse consument maakt graag gebruik van de mogelijkheid om aankopen, vooral in de modebranche, te retourneren. De inrichting van het retourproces speelt dan ook een belangrijke rol tijdens de aankoopbeslissing. De mogelijkheid om de artikelen naar een Duits retouradres te kunnen retourneren is voor de Duitse consument een groot pluspunt.

Voor het aanvragen van een lokaal Duits telefoonnummer

Duitse telecomaanbieders stellen het bezit van een lokaal Duits adres verplicht voor de aanvraag van een lokaal Duits telefoonnummer. Het telefoonnummer is gekoppeld aan de locatie van het adres, net als in Nederland zie je dit terug aan de geografische netnummers. Het adres dient ofwel een zakelijk adres te zijn dat is aangemeld bij het lokale Gewerbeamt ofwel een particulier adres waarvan de eigenaar ook bij de plaatselijke gemeentelijke basisadministratie is ingeschreven.

Voor het aanvragen van een Duitse bankrekening

Als het niet lukt om een Duitse bankrekening te openen via uw bank in Nederland, kunt u dit rechtstreeks bij een Duitse bank doen. Het bezit van een Duits adres is hiervoor een voorwaarde. Net als bij het aanvragen van een Duits telefoonnummer geldt dat het een zakelijk adres (dat is ingeschreven bij het plaatselijke Gewerbeamt) of een particulier adres (met inschrijving in de plaatselijke gemeentelijke basisadministratie) dient te betreffen. Let op: u kunt de Duitse bankrekening alleen aanvragen in de regio waar uw Duitse adres gevestigd is.

Als vestigingsadres om een Duits bedrijf op te richten

Het bezit van een Duits vestigingsadres is één van de absolute voorwaarden om een Duits bedrijf, bijvoorbeeld een GmbH (de meest voorkomende Duitse bedrijfsvorm), op te kunnen richten.

Om de succesfactor van linkbuilding en (online) verspreiding van uw persbericht te verhogen

Duitse branchenboeken en webgidsen, zoals de equivalenten vande Gouden Gids, vragen bij aanvragen voor de plaatsing van een link om een Duits adres. Deze branchenboeken worden veelvuldig gebruikt en het is daarom waardevol om uw diensten hier te kunnen vermelden. Het zijn ook uitstekende linkpartners omdat de sites zelf een hoge autoriteit hebben.
Als u een (online) persbericht wilt verspreiden is de kans dat redacties contact met u opnemen groter als u over een Duits postadres en telefoonnummer beschikt.

Voor vermelding van een snellere levertermijn op prijsvergelijkers als Amazon

Let op: dit geldt alleen als ook daadwerkelijk vanuit Duitsland geleverd wordt! Voor levering vanuit Duitsland zijn er verschillende aanbieders die palletruimte verhuren en order fulfillment aanbieden. U kunt ervoor kiezen om uw gehele assortiment in Duitsland aan te bieden, maar u kunt ook de focus leggen op een beperkt aantal top sellers.

Voor benadering van Duitse (toe)leveranciers die niet aan Nederlandse partijen leveren

Let op: dit kan alleen in combinatie met een Duitse bedrijfsvorm (zoals bijvoorbeeld een GmbH of UG) waardoor u de (toe)leverancier als Duits bedrijf tegemoet kunt treden. Zie voor meer informatie en het aanvragen van een Duits adres: www.duitsadres.nl]]>

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Twijfel je en wil je even samen sparren?

Geen probleem! Wij helpen je graag verder aan de telefoon of via een afspraak. Bel ons.

Joyce
Business adviseur

T: 088 339 78 76
E: info@dexport.nl

Partners en awards