Effectieve zoekmachinemarketing

Ook in Duitsland is Google een belangrijk kanaal om uw doelgroep te bereiken. De zoekmachine heeft in Duitsland een marktaandeel van meer dan 95%. Om een maximaal rendement te behalen met uw Google budget ondersteunen we u met Duitse zoekmachine-marketingprofessionals. Wij brengen voor u de belangrijkste zoekwoorden in kaart, leveren content en advertenties. Ook zorgen wij ervoor dat de Google AdWords campagnes en zoekmachine-optimalisatie elkaar aanvullen en versterken.

Duitse zoekmachine marketing(SEO & SEA)

  • een optimale Duitse zoekwoordstrategie
  • beter vindbaar in de natuurlijke zoekresultaten
  • relevante linkbuilding bij veel Duitse websites
  • AdWords-campagnes met effectieve Duitse advertentieteksten
  • optimalisatie op basis van Google Analytics en A/B-test
  • ook onderdeel van het Dexport Starterspakket

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan!

Meer rendement met Duitse google AdWords campagnes

Onze Duitse, gekwalificeerde consultants helpen u bij het opzetten, managen en analyseren van uw SEA campagnes. Wij maken gebruik van speciaal voor Duitsland geselecteerde tools om uw Adwords campagnes actueel te houden. Wij hebben ervaring met het opzetten en het optimaliseren van uw Duitse Google Shopping en online video kanalen (YouTube). En Dexport scoort bovengemiddeld binnen de benchmark van het Google AdWords partnerprogramma.

Betere posities met Duitse zoekmachine optimalisatie

Gerichte zoekmachine optimalisatie draagt bij aan uw gewenste groei. Wij hebben hiervoor Duitse SEO specialisten in huis. We starten met een plan van aanpak die naadloos aansluit bij uw specifieke situatie. Stap voor stap ondersteunen we u bij het implementeren van een succesvolle SEO-strategie. We beginnen met het opstellen van een Duitse zoekwoordstrategie, vervolgens  creëren we passende content en zorgen autoriteit door middel van backlinks (linkbuilding) door PR, influencers en social media. 

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Twijfel je en wil je even samen sparren?

Geen probleem! Wij helpen je graag verder aan de telefoon of via een afspraak. Bel ons.

Joyce
Business adviseur

T: 088 339 78 76
E: info@dexport.nl

Partners en awards