Next level SEO en SEA in Duitsland

Ook in Duitsland is Google een belangrijk kanaal om je doelgroep te bereiken. De zoekmachine heeft in Duitsland een marktaandeel van meer dan 95%. Om een maximaal rendement te behalen met je Google budget ondersteunen we jou met een team van Duitse zoekmachine marketing specialisten. Hiermee dekken we alle belangrijke expertise af; linkbuilding, SEO, SEA en Google Shopping. Wij brengen voor jou de belangrijkste zoekwoorden in kaart, creëren interessante en zoekmachine vriendelijke content en ontwikkelen effectieve Google en Bing Ads campagnes. Wij zijn sinds 2006 erin gespecialiseerd om Nederlandse bedrijven goed vindbaar te maken middels SEO en SEA in Duitsland. Ben jij klaar voor de volgende stap?

Duitse zoekmachine marketing(SEO & SEA)

  • Een optimale Duitse zoekwoordstrategie
  • Beter vindbaar in de natuurlijke zoekresultaten (SEO)
  • relevante linkbuilding bij veel Duitse websites
  • AdWords-campagnes met effectieve Duitse advertentieteksten
  • optimalisatie op basis van Google Analytics en A/B-test
  • Feed optimalisatie voor de Duitse markt

Duitse zoekmachine marketing specialisten

Het samenwerken met ons gespecialiseerde team voor de Duitse SEO en SEA heeft vele voordelen. Het team weet conversie optimalisatie, adverteren en zoekmachine optimalisatie optimaal op elkaar af te stemmen. Hierbij houdt ons team jouw Duitse concurrenten in de gaten en adviseert je hoe je de website kunt optimaliseren. Door deze integrale benadering passen we een effectieve methode toe waarmee veel bedrijven de volgende stap hebben gemaakt over de grens.

Meer rendement met Duitse Google en Bing Ads campagnes

Onze Duitse, gekwalificeerde consultants helpen u bij het opzetten, managen en analyseren van uw SEA campagnes. Wij maken gebruik van speciaal voor Duitsland geselecteerde tools om uw Adwords campagnes actueel te houden. Wij hebben ervaring met het opzetten en het optimaliseren van uw Duitse Google Shopping en online video kanalen (YouTube). En Dexport scoort bovengemiddeld binnen de benchmark van het Google AdWords partnerprogramma.

Betere posities met Duitse zoekmachine optimalisatie

Gerichte zoekmachine optimalisatie draagt bij aan uw gewenste groei. Wij hebben hiervoor Duitse SEO specialisten in huis. We starten met een plan van aanpak die naadloos aansluit bij uw specifieke situatie. Stap voor stap ondersteunen we u bij het implementeren van een succesvolle SEO-strategie. We beginnen met het opstellen van een Duitse zoekwoordstrategie, vervolgens  creëren we passende content en zorgen autoriteit door middel van backlinks (linkbuilding) door PR, influencers en social media.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijk advies nodig?

Geen probleem! Wij helpen je graag verder aan de telefoon of via een afspraak. Bel ons.

Portretfoto van collega Roel

Roel
Business development

T: 088 339 76 78
E: info@dexport.nl

Partnerships & Certificaten

Elk jaar doen wij ons best om onze certificaten en partnerships te houden.

Google Premier Partner 

CrossBorder Top 30 Supplier

Bing ad Partner