Fullservice webshop marketing en ondersteuning

 • Groeiplan voor uw Duitse webshop
 • Websiteoptimalisatie en websitecheck voordat u live gaat
  (o.a. uitstraling, payment, klantenservice, distributie)
 • Resultaatgerichte online marketing voor de eerste fase
  (bijv. SEO & SEA, Facebook marketing, verkopen op Amazon)
 • Professionele zoekmachinevriendelijke cotentcreatie
 • Advies Duitse advocaat voor rechtszekere webshop
 • Duitse virtual office vanaf 49 euro per maand
  (bijv. Duits adres, telefoonnummer en klantenservice)

Offerte aanvragen

Groeien met uw webwinkel in Duitsland?

Heeft u in Nederland inmiddels een succesvolle webshop? Nu nog in Duitsland! Na België is Duitsland vaak het eerste land waar Nederlandse ondernemers met internationale ambities een webwinkel beginnen. De gekozen strategie is meestal een één-op-één vertaling van Nederland naar Duitsland. In de praktijk blijkt dit vaak complexer dan verwacht.

U krijgt op de Duitse markt te maken met de uitermate kritische consument, een andere cultuur, andere toeleveranciers en andere concurrenten. De markt is vaak te groot om het met een eenvoudige één-op-één vertaling te proberen. Wilt slagen op de Duitse markt, dan is het van cruciaal belang om vanaf het begin een professionele marktbenadering te kiezen. Sinds 2006 hebben wij vele webwinkels geholpen met het starten en het groeien binnen Duitsland.

Voor webwinkeliers en e-tailers die in Duitsland willen beginnen, hebben we het Dexport Starterspakket ontwikkeld. Hiermee wordt u vanaf het begin ondersteund met betrekking tot alle onderdelen waar u tegenaan loopt tijdens de startfase. Ook kunt u ervoor kiezen om via ons direct een professionele Duitse webshop te laten ontwikkelen. Dat bespaart u implementatieproblemen en kinderziektes in Duitsland.

Na de uitrol in Duitsland krijgt u intensieve ondersteuning van een team dat bestaat uit gecertificeerde Duitse marketing specialisten.

Animalhouseshop.de

“ Goede communicatie en duidelijke maandrapportages. Specialisten hebben een hoog niveau en stralen dit ook uit”

Igloo Koelboxen

“Duidelijke afstemming over wat er nog gedaan moet worden en de resultaten worden goed gecommuniceerd met maandrapportages. Wanneer we een verbeterpunt mogen geven, dan zouden we nog meer willen weten over marktkansen”

Dexport werkt voor snelgroeiende bedrijven en sterke merken in Duitsland
© 2018 Dexport.nl