Vertalen Nederlands – Duits

Als je in Duitsland zaken wil doen, is het belangrijk dat je website 100% Duits overkomt. Met het juiste taalgebruik wek je direct vertrouwen en word je vindbaar op belangrijke zoekwoorden in Duitse zoekmachines. Ook voorkom je juridische claims (Abmahnungen) wanneer je website aan de wettelijke vereisten voldoet. Wij hebben een compleet team van specialisten die voor u het gehele vertaalproject uit handen kunnen nemen. De teksten worden door diverse native specialisten geschreven.

Vertalen Nederlands Duits

  • Vertaling door professionele native Duitse marketeers
  • Snelle doorlooptijd en goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Optioneel: Duitse content creatie en SEO teksten
  • Optioneel: Editing video’s, banners en visuals
  • Optioneel: zoekmachine optimalisatie
  • Optioneel: juridische documenten door Duitse advocaat

Bereik meer met onze Duitse vertalers en copywriters

Voor Dexport werken professionele Duitse vertalers en copywriters. Onze specialisten realiseren een zoekmachine vriendelijke en juridisch correcte vertaling. Afhankelijk van de tekst worden ze door onze Duitse advocaat of marketeer geschreven. Wij kijken verder dan enkel het één-op-één vertalen van de teksten. Wij bespreken allereerst uw doelen en wensen en maken vervolgens een voorstel dat daar goed bij aansluit.

Website van Nederlands naar Duits vertalen Als een website van Nederlands naar Duits wordt vertaald wordt er vaak geen rekening gehouden met de taal en cultuur van de Duitse bezoeker. Een Nederlandse zinsopbouw, letterlijke vertalingen en verkeerde naamvallen. De Duitstalige versies van Nederlandse webshops zijn voor de Duitse bezoekers soms een gruwel. 

Veel vertalingen hebben het probleem onbetrouwbaar te klinken omdat ze letterlijk vertaald zijn. Vaak missen de Duitse teksten dan het ritme of het gevoel wat de Nederlandse tekst nog wel kon overbrengen. Duitse teksten scheppen vertrouwen Zou u snel met de creditcard of met vooruitbetaling willen afrekenen als de eigenaar van de website er geen moeite voor doet deze in correct Nederlands weer te geven? Zorg daarom voor een perfecte vertaling naar het Duits van al uw webpagina’s.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijk advies nodig?

Geen probleem! Wij helpen je graag verder aan de telefoon of via een afspraak. Bel ons.

Portretfoto van collega Roel

Roel
Business development

T: 088 339 76 78
E: info@dexport.nl

Partnerships & Certificaten

Elk jaar doen wij ons best om onze certificaten en partnerships te houden.

Google Premier Partner 

CrossBorder Top 30 Supplier

Bing ad Partner