Content marketing specialist - Bunnik (omg. Utrecht) - 16 tot 24 uur

De functie

Wij zijn op zoek naar een gedreven content marketeer / projectmanager. Je bent verantwoordelijk voor de content en de events van Dexport en onze verschillende labels (o.a. Duitsemarkt.nl, CrossBorder Event, CrossBorder Insights en ProfitWiser). Dexport is een groeiend bedrijf met de missie om retailers en brands te helpen met het veroveren van de Duitse markt. Het is een leuke en uitdagende functie met afwisselende werkzaamheden. Je zorgt voor onze marketingplannen en communicatie naar buiten. Denk daarbij aan blogartikelen, video’s (CrossBorder Insights), e-mail nieuwsbrieven, social media kanalen en redactionele artikelen. Je werkt nauw samen met onze marketing consultants om interessante content te ontwikkelen en stuurt onze designer & webdeveloper aan. Daarnaast organiseer je het jaarlijkse CrossBorder Event samen met BBP media en zorgt dat we de beste stand hebben tijdens de WebWinkel Vakdagen. Help jij Dexport nog succesvoller te maken?

Dexport.nl, CrossBorderevent.nl, Duitemarkt.nl en ProfitWiser.com zijn enkele initiatieven waar we trots zijn en waarvoor jij de B2B marketing gaat verzorgen. Wij bieden jou een zelfstandige functie binnen ons marketingbureau dat zich onderscheidt in CrossBorder dienstverlening. Het doel is dat je binnen twee jaar verantwoordelijk bent voor het marketing management binnen onze bedrijven.

Wij bieden

een uitdagende brede marketingfunctie
informele werksfeer met korte lijntjes
een uitstekend salaris
prettige collega’s en gezellige borrels

Wij verwachten

minimaal 3 jaar marketing ervaring
proactief en ambitieus
ervaring met het plannen en organiseren
basis kennis van de Duitse taal
affiniteit met de (Duitse) e-commerce markt
ervaring met social media, e-mailmarketing en PR is een pré
beheersing van SEO en Analytics is een pré

Werken bij Dexport

Als je bij ons komt werken, kom je werken bij een toonaangevend Nederlands marketingbureau. We zijn gespecialiseerd in de online ondersteuning van Nederlandse bedrijven die de Duitse (e-commerce) markt veroveren. Dexport-medewerkers zijn proactieve teamspelers. Binnen Dexport hebben we 2 teams. Een team van native Duitse marketing specialisten die zich inzetten voor onze klanten en een team dat zorgt voor onze eigen online marketing en sales. Als native Duitse marketeer creeër je online marketingstrategieën en campagnes voor retailers en brands die starten of groeien in Duitsland. De ene keer voor bedrijven die starten in Duitsland en de andere keer voor bekende merken die al actief zijn op de Duitse markt.

Je werkplek

Je krijgt je eigen laptop en goede werkplek. Ons sfeervolle kantoor is gevestigd in Bunnik naast het NS station en met voldoende parkeergelegenheid. In onze Kaffeebar kun je je eigen cappuccino maken en tijdens de vrijdagmiddagborrels gaat de muziek aan. .
Ben jij de marketeer die wij zoeken? Stuur dan je CV en een korte motivatie per mail naar andreas@e-marketingsupport.nl of vul onderstaand formulier in.

Wil jij het Dexport
team versterken?


Solliciteer door het formulier hiernaast in te vullen
*Voeg je CV en motivatie als bijlage toe

Voornaam *

Achternaam *

Geboortedatum *

E-mailadres *

Mobiel nummer *

Adres

Postcode

Woonplaats *

CV en Motivatie (graag in PDF formaat)