Waarom Dexport? Alle voordelen op een rij! Dexport...


 • … ondersteunt je tijdens alle groeifases op de Duitse markt .
 • … heeft een enthousiast team van Dexperteers, native Duitse marketeers.
 • … is Google Premier partner.
 • … heeft altijd een Nederlands sprekende contactpersoon die strategisch meedenkt.
 • … zit gevestigd in het midden van Nederland, altijd dichtbij.
 • … heeft een netwerk met zorgvuldig uitgekozen partners.
  o.a. voor vertaling, distributie, fiscaal recht, juridische zaken, vestiging oprichten, etc.
 • … bespaart kosten, we stemmen alle taken kostenefficiënt op elkaar af.
 • … kent Amazon en weet wat er nodig is voor een succesvolle aanpak.
 • … werkt samen met je (Duitse) collega’s en partners (bijv. marketingbureau).
 • … stelt doelen voor snelle groei op korte termijn en een effectieve strategie op lange termijn.
 • … zorgt dat je Duitse doelgroep jouw merk kent!
 •  

  Ontmoet onze Dexport brand family


  Profitwiser

  ProfitWiser

  ProfitWiser is een spin-off uit Dexport gebaseerd op onze jarenlange Amazon ervaring. ProfitWiser is een fullservice Amazon marketing software waarmee je real-time inzicht hebt in de winstgevendheid van je producten en je zelf de Amazon advertenties kunt optimaliseren. De Dexperteers bieden ondersteuning bij het aanmaken van het account, het plaatsen van de producten en Amazon marketing.
  Bekijk de website
  Crossborderevent

  Crossborder Event

  Kennis delen en samenwerken op het gebied van internationale e-commerce. Dat is de insteek van het CrossBorder Event dat Dexport jaarlijks (in september) met Twinkle Magazine organiseert. Tijdens het Event vertellen crossborder experts over de internationale trends en kansen en het wordt afgesloten met een barbeque. Bezoekers omschrijven het CrossBorder Event als informatief, gezellig en een goede omgeving om te netwerken.
  Bekijk de website

  Crossborder-Top30

  Crossborder Top30

  Welke bedrijven van Nederlandse bodem zijn internationaal het snelst gegroeid? Dexport brengt ieder jaar samen met Twinkle Magazine een ranglijst uit: De CrossBorder Top 30. Dit is de ranglijst met de snelst groeiende Nederlandse bedrijven die over de grens actief zijn.
  Bekijk de website
  CrossBorder-award

  Crossborder Award

  Welk bedrijf had de beste internationale marketingcampagne? Elk jaar wordt de CrossBorder Award uitgereikt aan een Nederlands bedrijf die op een creatieve manier internationaal campagne voerde. Grote impact realiseren op internationaal niveau.
  Bekijk de website

   
   

  We zetten succesvolle bedrijven graag in het zonnetje

  Fatboy 'beste internationale campagne' bij de CrossBorder award.

   
   

  Samen met internationale koplopers delen we onze kennis

   
   

  Volg onze kanalen voor nog meer insights

   

  Dexport Geschiedenis


  Wij realiseren sinds 2006 internationale ambities voor Nederlandse bedrijven en bekende merken op de Duitse markt. Elk bedrijf biedt ons een unieke uitdaging!

  Het startpunt…
  2006, 2007 en 2008

  Na jarenlang werken met klanten voor ons internetbedrijf e-Marketing Support zien we in 2006 een niche in de markt. Dit resulteert in Dexport: dé e-commerce specialist voor de Duitse markt. En dat is geen toeval! Oprichter Andreas Giese, geboren en getogen in Berlijn, en zijn vader, de Duitse advocaat Hans Giese, vormen de basis van het bedrijf. In 2006 starten zij het bedrijf Dexport, dat klanten ondersteunt met vertalingen, SEO en linkbuilding. Er is vraag naar een e-commerce gespecialiseerd bedrijf voor de Duitse markt. Dit wordt onderschreven door de persaandacht van Het Financiële Dagblad, Twinkle (webwinkelvakblad) en de Kamer van Koophandel. Dexport wint dit jaar de innovatieprijs van Twinkle tijdens de TCD en presenteert zich op de Thuiswinkel Update. De eerste succesvolle Nederlandse webwinkels starten in Duitsland. Het dienstenpakket voor starters breiden wij uit voor de Duitse markt. En we vergaren kennis om webshops te optimaliseren. Conversie-verhogende tools, keurmerken, payment en Duitse look & feel worden onderzocht en in de praktijk getest. Voor actieve klanten worden de diensten Google AdWords en affiliate marketing doorontwikkeld. Bovendien kiezen klanten als Sunweb en Rituals voor de dienstverlening van Dexport. Veel webbureaus hebben namelijk moeite om de noodzakelijke aanpassingen voor de Duitse markt snel en correct door te voeren. En daarom wordt ook de Dexport Webshop geïntroduceerd: een optimale totaaloplossing voor de Duitse markt.

  De groeifase…
  2009, 2010 en 2011

  Inmiddels is duidelijk dat een één-op-één vertaling onvoldoende is voor succes in Duitsland en dat de shops die het meest succesvol zijn, Duits overkomen en beschikken over Duits personeel. Daarom ontstaat er meer aandacht voor partneroplossingen die leiden tot een daadwerkelijk Duits bedrijf voor onze klanten. Voor de diensten GmbH oprichten, Duitse klantenservice en Duitse Virtual office selecteren wij de juiste aanbieders met wie we effectieve partnerproducten ontwikkelen. dexport2010 Het bepalen van de succesfactoren van klanten staat centraal in onze dienstverlening: de USP’s vinden, relevante traffic genereren en de website doorlopend optimaliseren. Binnen onze organisatie zijn leadership, effectieve marketing en goed opgeleid Duits personeel kernbegrippen geworden. In 2011 zijn we gestart met het blog www.duitsemarkt.nl. Hierop vindt u informatie van Dexport, partners en klanten over hun ervaringen in Duitsland. Ook bedachten we een concept dat het mogelijk maakt om uw Duitse klantenservice te organiseren. Het resultaat is de website www.duitsadres.nl. Via deze website kunt u eenvoudig en betaalbaar een post- en retouradres in Duitsland huren.

  Marktleiderschap…
  2012, 2013 en 2014

  In deze jaren hebben we de eerste 1000 klanten geholpen en het grootste Duitse native marketing team opgebouwd. Dexport onderscheidt zich meer en meer met een aanpak waarbij alles draait om onze gezamenlijke passie voor Duitsland en CrossBorder ondernemen. Het resultaat is het jaarlijks CrossBorder Event! Ondertussen winnen de kanalen Google, Amazon en Social Media terrein en worden steeds belangrijker voor (r)e-tailers en brands. Daarom heeft Dexport ervoor gekozen om in deze tak van sport te excelleren. Door de beste tools in te kopen, zelf te ontwikkelen en ons opleidingstraject te verbeteren willen we hierin koploper zijn en blijven. En met met gepaste trots kregen we de FD Gazelle Award in handen. Wij behoren dan ook tot de snelle groeiers die gefocust zijn, planmatig werken en hebben ‘slim werken’ tot kunst verheven.

  Next level marketing…
  2015, 2016 en 2017

  Sinds 2015 hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan hoe we u het beste van dienst kunnen zijn om optimale resultaten te halen uit ‘Verkopen op Amazon’. Een logisch gevolg is de website www.verkopen-op-amazon.nl. Via deze website profiteert u van de full service ondersteuning van Amazon specialisten. Wilt u toegang krijgen tot een een eenvoudige, snelle en effectieve optimalisatie van uw assortiment voor Amazon? Dit kan met Profitwiser! Geen andere tool is zo goed afgestemd op de behoefte van de moderne marketeer die Amazon voor de internationale e-commerce groei wil benutten. Ondertussen hebben wij ook de CrossBorder Top 30 geïnitieerd, waarbij de snelst groeiende Nederlandse bedrijven binnen de e-commerce branche in het buitenland in kaart worden gebracht. Onze drang om te vernieuwen zit in ons DNA. Of het nu gaat om onze werkwijze, organisatie of diensten; wij willen op de Duitse markt altijd vooruit. Vanuit die drang is ook de next level marketing in Duitsland ontstaan. De next level richt zich op influencer marketing en social media die een steeds grotere rol spelen als het gaat om uw merkpositionering in Duitsland. Met een sterk merk lopen ook uw performance marketing campagnes bij Google en Amazon stukken beter. Hoe realiseert u een integrale marketingaanpak voor de Duitse markt? En wie voert deze voor u uit? Uw merk verdient het beste Duitse marketingteam!