Wij zijn jouw online marketing specialist voor de Duitse markt.

Wij zijn Dexport, het complete Duitse marketingteam midden in het hart van Nederland. Samen met jou willen wij jouw internationale ambities realiseren en Duitse native marketeers een tweede thuis gevoel geven. Zullen we samen grenzen verleggen?

In 2006 zag onze oprichter Andreas Giese een niche: een online marketing specialist voor de Duitse markt. Wat resulteert in Dexport. Andreas is geboren en getogen in Berlijn. Zijn Duitse roots en zijn passie voor online marketing bleken een gouden combinatie. Al snel was zijn vader, de Duitse advocaat Hans Giese, zijn eerste medewerker en vormden ze samen de basis van het bedrijf. Vanaf de beginfase ondersteunde het bedrijf klanten met een fullservice dienstverlening zoals vertalingen, online marketing en juridische dienstverlening. 

Inmiddels bieden we met ons jaarlijkse CrossBorder Event onze klanten en relaties een kennisplatform en netwerkmogelijkheid over crossborder groei. Op het event presenteren internationale koplopers hun beste praktijkcases en wordt de CrossBorder Top 30 bekendgemaakt. Dit is een lijst van snelgroeiende Nederlandse bedrijven over de grens. Hiermee zetten we deze bedrijven in het zonnetje, wat goed aansluit bij onze missie.

In 2015 zag ons zusterbedrijf ProfitWiser het licht. het bedrijf is een spinoff van Dexport. De mede oprichter van ProfitWiser, Nam Nguyen werkte meer dan 10 jaar mee aan het succes van Dexport en zette binnen het bedrijf de Amazon afdeling op. ProfitWiser is een gespecialiseerde marketing tool voor Amazon. 

CrossBorder Event

Wil jij internationaal groeien? Laat je inspireren door experts op het gebied van CrossBorder marketing. Tijdens het event reiken wij ook de CrossBorder top 30 Award uit voor de snelst groeiende bedrijven over de grens.

ProfitWiser

Met onze fullservice Amazon marketing software en dienstverlening ondersteunen wij u bij het aanmaken van het account, listen en optimaliseren van producten en de Amazon marketing. De Amazon selling & optimalisatie tool helpt u naar “the next level”.