Groeien over de grens?

Ontmoet tijdens het jaarlijkse Crossborder Event e-commerce en marketingkoplopers

CrossBorder
ondernemen is de droom van vele ondernemers.

Internationale expansie is vaak veelkoppig en dat zorgt binnen organisaties voor complexiteit én uitdaging. Intern spelen verschillende vraagstukken op. Hoe profiteer je van de kracht van marketplaces, wat zijn de kansen op het gebied van influencer marketing én hoe zorg je dat je je merk overeind houdt in deze roerige tijden? Hoe bewaak je intern dat de neuzen de dezelfde kant op staan en haal je het maximale uit jouw team?

Dit en meer leer je tijdens het CrossBorder Event. Wil jij graag groeien over de grens? zorg dan niet dat je het Event op gebied van CrossBorder E-commerce mist. Noteer de datum alvast in je agenda. 1 oktober 2021.

Samen met internationale koplopers delen we onze kennis

Nederlandse bedrijven kunnen via hun eigen webshop of via marketplaces zoals Amazon eenvoudiger dan ooit de wereld bereiken. Ook voor de B2B e-commerce groeien de exportactiviteiten.

In deze CrossBorder serie maken Dexport en DPD Pakketservice de snelst groeiende Nederlandse e-commerce bedrijven in het buitenland zichtbaar. Wie zijn deze succesvolle bedrijven? In onze CrossBorder Insight video’s vertellen experts u alles over (de toekomst van) internationale e-commerce en geven antwoord op de vraag hoe u invulling kunt geven aan een succesvolle internationale strategie.

Heb jij een succesvol jaar achter de rug? Bekroon dan jouw succes en bedrijf.

Wie zijn de succesvolste CrossBorder e-commerce bedrijven in Nederland? De CrossBorder top 30 brengt de Nederlandse e-commerce ondernemingen die de grootste omzetgroei halen in het buitenland in kaart.

Om jouw bedrijf aan te melden voor de CrossBorder Top 30 dien je aan deze voorwaarden te voldoen. Bij het nomineren van de Top 30 neemt de jury 2019 als basisjaar om de groei van het jaar 2020 te meten.