Dexport partners – samenwerking is cruciaal voor succes in Duitsland!

Dexport streeft naar excellente producten en diensten. Om dit te realiseren werkt Dexport samen met de beste partijen in de markt. Hieronder vindt u een overzicht van sterke aanbieders. Zij hebben binnen hun vakgebied veel expertise op de Duitse markt.

Docdata Payments

Voor Duitse betaalmethodes werken we samen met het bedrijf Docdata Payments. Docdata is onder de vlag van dochteronderneming Docdata Germany al langer actief op de Duitse markt. Het bedrijf biedt webshops alle Duitse betaalmethodes en vele extra paymentservices.

ProfitWiser

Onze Amazon marketing consultants werken met de software Profitwiser.
Hiermee bewaken we de ROI van elk product op Amazon. Daarnaast stelt deze software ons in staat om voor u meer producten te verkopen op Amazon. Onze experts bereiken met deze tool een beter resultaat in minder tijd!

DHL Global Mail

In opdracht van DHL Global Mail en in samenwerking met de Duits- Nederlandse Handelskammer (DNHK) en Mediamixx heeft Dexport de DHL Duitsland Desk (DHLduitslanddesk.nl) ontwikkeld. DHL Global Mail heeft veel ervaring met de Duitse markt. Als dochtermaatschappij van de Deutsche Post heeft ze rechtstreekse toegang tot logistieke netwerken en plaatselijke verzendoplossingen. Ook biedt DHL Global Mail goede mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken door middel van geadresseerde mailings.

DNHK

De Duits- Nederlandse Handelskammer (DNHK) is een belangrijk aanspreekpunt en een uitgebreide dienstverlener voor Duitsland. Deze organisatie ondersteunt u bij alle vragen over de Duitse markt, belastingen, recht en personeelsbemiddeling. Binnen de multichannel-benadering is het een optimale aanvulling op het e-commercespecialisme van Dexport.

Kamer van Koophandel

Het is niet ondenkbaar dat u subsidie krijgt voor de ontwikkeling van een Duitse webshop. De Economische Voorlichtingsdienst is subsidieverstrekker en werkt samen met de adviseurs van de regionale Kamers van Koophandel, Syntens en een aantal ondernemersorganisaties. De adviseurs begeleiden de aanvrager bij het opstellen en uitvoeren van het plan. Zij beschikken over alle informatie en zijn naast het aanspreekpunt voor de procedurele kant van de regeling ook de sparringpartner voor de subsidieaanvrager in het internationaliseringsproces. Dexport ondersteunt de Kamer van Koophandel met seminars en workshops.

© 2018 Dexport.nl