Teamslide_1
Teamslide_2
teamslides_8
teamslides_5

Ontmoet het team achter Dexport

Samen veroveren we de Duitse markt!

Andreas Giese
CEO

Andreas Giese is founder en CEO van Dexport. Hij is het creatieve brein en tegelijkertijd de motor binnen het bedrijf. Andreas is geboren en getogen in Berlijn en in 2006 zag hij een niche binnen de Duitse markt. Strategie en conceptontwikkelingen voor de B2B klanten in Duitsland zijn onder meer zijn specialiteiten. Andreas geeft graag het beste advies aan snelgroeiende bedrijven en bekende merken bij het opzetten van de internet strategie. Daarnaast is Andreas initiatiefnemer van het jaarlijkse Crossborder event en de Crossborder top 30, waarbij de dertig e-commerce bedrijven die het snelst in het buitenland groeien in kaart worden gebracht. Persoonlijke noten: betrokken, energiek, pragmatisch, volgens hem is niks onmogelijk en dat bewijst hij iedere werkdag opnieuw.

Nam Nguyen
Project- & Team Manager

Nam Nguyen is projectmanager, designer en multi media specialist binnen Dexport. Hij is zowel voor klanten en collega’s de persoon van geen (overbodige) woorden, maar daden. Binnen Dexport is Nam ook nog eens verantwoordelijk voor Amazon.de en ook in zijn vrije tijd duikt hij graag in de groeikansen van marktplaatsen binnen Duitsland. Nam weet altijd nieuwe wegen te bewandelen om het optimale uit Dexport en de Duitse markt te halen. Moeten er complexe oplossingen worden gefixt? Dan bent u bij Nam aan het juiste adres.

Sander van der Meulen
Sales & Marketing Consultant

Sander van der Meulen, sales & marketing consultant, is o.a. verantwoordelijk voor het contact met klanten binnen het sales team van Dexport. Sander houdt van regie en harmonie en brengt zo zijn collega’s en klanten tot een hoger niveau binnen de Duitse markt. Hij is energiek in zijn gesprekken over de Duitse b2b, lead-generatie, concurrentie analyses en weet altijd de optimale Duitse marketing mix te vinden. Sander zorgt dat marketing-ideeën over de groei van klanten helder worden vertaald naar return on investment. En om dit in goede banen te leiden moet je van goede huize komen. Dat is Sander toevertrouwd. Persoonlijke noten: enthousiast, betrouwbaar in zijn afspraken, kan geen dag zonder mobiel en heeft altijd een luisterend oor voor zijn klanten in Duitsland, maar ook voor zijn collega’s .

Eva Göbel
Team- & e-marketing consultant

Eva is als team & accountmanager de rots in de brand(ing) bij Dexport. Zij bedenkt graag de best werkende marketing aanpak: van creatie tot return on investment, van social media tot video. Maar bovenal is Eva Göbel een ruimdenkende collega wie oog heeft voor crisis management en customer relations. Verder kent de Duitse online wereld voor haar geen geheimen. Zij is dan ook een kei in SEO, SEA, Social Media marketing, research en product releases voor de Duitse markt. Persoonlijke noten: Ik wil elke dag zoveel mogelijk uit het leven halen, ben positief ingesteld, nieuwsgierig, sta open voor nieuwe dingen, geniet van en met iedereen die ik ken en een beetje humor mag zeker niet ontbreken.

Linda Jarmuth
Online Marketing Consultant

Vanuit de gedachte om voor klanten binnen de Duitse markt het meeste uit hun investering te halen, zorgt Linda Jarmuth-Toorenaar ervoor dat Adwords, SEO, conversie-optimalisatie en affiliate marketing tot de beste resultaten leiden. Linda is geboren en getogen in het pittoreske Ostwestfalen-Lippe om vervolgens haar horizon te verbreden naar Münster en Nijmegen. Hier heeft zij Nederland-Duitslandstudies met succes aan de universiteit afgerond. Dit resulteerde in een gedreven, creatieve punctuele collega binnen Dexport. Persoonlijke noten: oog voor detail, enthousiast, creatief, bird view en brengt haar vrije tijd graag door met haar gezin, familie, vriendinnen en is verder dol op haar twee katten.

Annika Olt
Online Marketing Consultant

Annika, online marketing consultant, zet zich iedere dag in om de idealen en ambities van onze opdrachtgevers zichtbaar te maken. Zij geeft klanten net dat extra vleugje Duitse degelijkheid door doelen tastbaar te maken. Woorden zoals verkoopbaar, schaalbaar, SEO, SEA, Google, Bing, affiliate marketing passen precies bij Annika. Maar ook keiharde KPI’s gaat zij beslist niet uit de weg. Wilt u aan uw merk bouwen in Duitsland, een herpositionering, online succes? Annika weet altijd een passende marketing oplossing te vinden. Persoonlijke noten: liefde en passie voor taal, tweetalig (Duits, Nederlands), taalkunde gestudeerd (Nederlands, Italiaans, Spaans en Engels), geboren en getogen in de buurt van Frankfurt, dol op Apfelschorle en reizen, trotse mama van Enno.

Marieke Pleines
Online Marketing Consultant

Volgens de quote van Nelson Mandela: “Nothing is impossible until it’s done”, gaat Marieke Pleines als strategisch projectbegeleider & online marketing consultant problemen van klanten pragmatisch en rustig aan en tilt klanten naar een hoger strategisch niveau. Binnen Dexport is Marieke verantwoordelijk om de groei van klanten op de Duitse e-commerce markt te maximaliseren, de diensten per klant te coördineren en samen met haar collega accountspecialisten het beste uit een merk naar voren te halen.
Geboren en getogen in Bremen heeft ze na haar studie commerciële economie in Groningen de wereld ontdekt en woont nu in Den Haag. Persoonlijke noten: koffie addict, boeken, uit eten gaan, ochtendmens, loyaal, neemt zichzelf niet te serieus en kan altijd om zichzelf lachen.

Kristina Hildebrand
CPC Consultant

Werkend als client manager (SEA) en Facebook expert weet Kristina Hildebrand altijd de rust en kalmte te vinden om de dagelijkse deadlines te halen. Naarmate de jaren doorgingen bij Dexport merkt zij het effect van de campagnes de ze met veel enthousiasme opzet voor haar klanten. Met haar energieke werkwijze en haar charmante lach weet zij klanten en collega’s met gemak te overtuigen om de Duitse markt te veroveren. Persoonlijke noten: “Ich bin ne kölsche Jeck”, 1 jaar in Spanje gewoond, rondgereisd in Costa Rica, houdt van sushi, reizen en geniet volop van het (werk)leven.

Andrea von der Haar
CPC Consultant

Andrea von der Haar is media specialist met ervaring in de print en online branche in zowel Duitsland als Nederland. Op het gebied van SEA ligt haar focus op Google Shopping en de optimalisatie van product feeds. Hiernaast ondersteunt Andrea klanten met usability en conversion optimization, zodat het beste uit de Duitse markt wordt gehaald.
Persoonlijke noten: Utreg m’n stadsie, soccer addicted, passie voor design, buitenmens en haar home is Nedersaksen.

Joyce Bijlholt
Adviseur Business Development

Joyce Bijlholt is een initiatiefrijke adviseur business development. Ze is leergierig en bedenkt het liefste iedere werkdag nieuwe mogelijkheden om samen met klanten de Duitse markt te veroveren. Joyce barst van de ideeën, handige adviezen en interessante cases om klanten, maar ook haar collega’s tot nieuwe inzichten te brengen. Zij ziet altijd kansen om als adviseur business development het beste te bieden. Joyce voelt zich thuis bij bedrijven die net zo proactief en ambitieus zijn als zijzelf. Hier krijgt ze iedere werkdag weer energie van.
Persoonlijke noten: no nonsense, energie, Netflix en theater. Favoriete plek in Duitsland: Italiaans restaurant A Tavola, Düsseldorf.

Jonathan Abel
Adviseur Business Development

Jonathan Abel heeft binnen Dexport de functie adviseur business development. Hij enthousiasmeert Nederlandse bedrijven succesvol te starten in Duitsland. Met een luisterend oor en kennis van de Duitse (online) markt tilt hij uw bedrijf naar een hoger niveau. Hierbij zoekt hij altijd naar de juiste marketingmix om samen met u de Duitse markt te veroveren. Persoonlijke noten: Gaat altijd voor het beste resultaat, studeerde Niederlande-Deutschland-Studien in Münster en is de stabiele factor binnen Dexport.

Anna Kobieter
SEO / Content Marketeer

Anna Kobieter, SEO & content marketeer, klaagt nooit over Hollandse stamppotten. Best knap als je uit het Duitse Passau komt waar de smaakpapillen heel anders zijn. Zij heeft haar plek en draai in Nederland helemaal gevonden. En dat kunt u merken. Altijd inspirerend en scherp. Vooral als het om Duitse content gaat. Anna is als docent Duits naar Nederland gekomen en weet dus alles over de Duitse taal :-). Verder is zij gek op getallen en statistieken en houdt van details. Ze heeft hier de mogelijkheid om alles bij elkaar te brengen: creatief taalgebruik van haar moedertaal en aan de knoppen draaien om het beste uit campagnes te halen en statistieken te verzamelen. Persoonlijke noten: dol op YouTube, kaffee, reizen, tuinieren, verbindt graag en is loyaal aan haar collega’s en klanten.

Franciska Friebert
SEO / Content Marketeer

Franciska zorgt ervoor dat bedrijven aan de top binnen de Google zoekresultaten verschijnen. Ook zorgt zij dat de SEO strategie en de content voor de klanten van Dexport tot in de puntjes wordt geoptimaliseerd. In haar huidige rol is deze duizendpoot ook bezig met PR, influencer marketing, social media marketing en zorgt zij via het inzetten van de juiste marketingkanalen dat de merkbeleving bij bloggers terecht komt. Franciska Friebert is de enige Oostenrijkse binnen het bedrijf en komt uit Wenen. Hier heeft zij vertalen en tolken gestudeerd om daarna in Antwerpen haar master in de meertalige communicatie te behalen. Persoonlijke noten: spreekt vloeiend vier talen, welbespraakte schrijver, altijd creatief met content, mode en zij houdt ervan constant up-to-date te blijven met zoveel mogelijk nieuwe marktinzichten, liefhebber van sushi, steden, culturen en een fashion addict.

Katrin Kuhz
SEO / Content Marketeer

Katrin Kuhz is een zeer veelzijdige SEO- en content specialist. Zij houdt zich dagelijks bezig met content optimalisatie, WO- en SEO adviezen, linkbuilding, influencer marketing, social media en draait haar hand ook niet om voor Facebook Content Management. Katrin is dichtbij Dresden opgegroeid en heeft daar geschiedenis en Duitse literatuur in gestudeerd. Daarnaast staan anderhalf jaar backpacken in Azië, Australië en Nieuw Zeeland op haar omvangrijke cv. Katrin woont nu in Amsterdam en doet tijdens het reizen naar het werk haar inspiratie op. Persoonlijke noten: het leukste bij Dexport vindt Katrin dat er zoveel verschillende klanten zijn en het elke dag anders is. Volgens Katrin kan zij in haar functie als SEO-specialist creatief zijn en vindt zij het een uitdaging om voor elke klant de mooiste oplossing te vinden om de ranking binnen zoekmachines te verhogen.

Sabrina Albrecht
Content marketeer

Sabrina is een content en campaign manager in hart en nieren. Of het nu gaat om het effectief inzetten van een Facebook-campagne of Google Adwords; Sabrina draait haar hand er niet voor om. Voordat ze aan de slag gaat, verdiept Sabrina zich goed in de klant. Het bieden van een oplossing op maat vindt zij belangrijk. Sabrina haalt energie uit het contact met verschillende bedrijven, marketingvraagstukken en houdt zich graag bezig met verschillende oplossingen. Ook heeft zij oog voor detail en is altijd op zoek naar de usp’s van een product. Daarnaast weet Sabrina tekst en beeld met elkaar te verbinden en is zij ook een verbindende factor binnen Dexport als teamplayer. Je ziet dus dat Sabrina meerdere ballen in de lucht moet houden! Persoonlijke noten: krijgt the message across, dansen, houdt van dynamiek en woont in Amsterdam, Karneval in Keulen is haar 5e seizoen van het jaar.

Silvia de Haan
Content Marketeer

Silvia de Haan is een creatieve content marketeer. Oftewel community manager, tekstschrijver, beelddenker, MarComAdviseur in één. Silvia heeft haar roots in de direct marketing liggen en voor internationale bureaus en bedrijven gewerkt. Niet zo gek dus dat zij zich bij het beste Duitse marketingteam van Dexport helemaal op haar plek voelt. Persoonlijke noten: websavvy, het liefste schrijft zij short copy voor het web en social media, als u eenmaal de spelregels van communicatie begrijpt dan valt voor ieder vraagstuk een oplossing te vinden, liefhebber van crodino, doppio, verslindt boeken van Keri Smith, muziek, groepssporten.

Silke Wening
Performance marketeer

Volgens Silke gaat marketing verder dan een mooi plaatje. Als ervaren performance marketeer verzamelt ze dan ook zoveel mogelijk data en met de juiste analyse zet zij cijfers om in mooie leads. Dit doet zij op een geheel eigen wijze door creatief en met verstand strategieën te bedenken voor B2C en B2B klanten. Silke is een sprankelende persoonlijkheid die graag met klanten meedenkt hoe campagnes efficiënter kunnen worden ingezet. Met haar hands-on-optimalisatie is geen uitdaging haar te groot. Persoonlijke noten: gaat graag naar concerten, houdt van reizen, leuke dingen ondernemen met familie en vrienden en wil later – het liefste op een oude wijnboerderij – met het uitzicht op haar eigen wijngaarden volop genieten. Voorlopig geniet zij als performance marketeer nog een hele tijd van het pittoreske Bunnik waar Dexport is gevestigd.

Moniek Verberg
Office Organizer

Moniek Verberg is office organizer binnen Dexport. Zij weet als geen ander haar organisatietalenten in te zetten om de verschillende projecten in- en extern in goede banen te leiden. Moniek is altijd vrolijk en weet met een aanpakkers-mentaliteit zowel collega’s en klanten met elkaar te verbinden. Een empathische collega waar ontzorgen (niet alleen op het gebied van office management) hoog in het vaandel staat. Persoonlijke noten: in haar vrije tijd danst Moniek (net als op de werkvloer) door het leven, ze is gek op het buitenleven, houdt van een geintje, vrienden, familie, dol op apfelstrudel mit vanillesaus, of de ham/kaas strudel – ohne vanillesaus

Mick Brookman
Multimedia designer

Als u de omgeving van Mick Brookman vraagt om hem te beschrijven, krijgt u vast woorden te horen, zoals: ‘gedreven’, ‘creatief’, ‘geeft altijd de juiste voorzet’. Deze kenmerken zijn direct terug te zien in het werk van Mick, maar ook buiten het werkveld wanneer hij zijn favoriete sport voetbal beoefent. De juiste basis is precies wat deze multimedia designer nodig heeft om tot creatieve ideeën te komen en ze uit te werken tot toonaangevende designs. Persoonlijke noten: sneakerfreak, Indo food-lover, fanatieke voetballer, wintersporter.

Kevin
Webdeveloper

Moet er een betrouwbare website worden gebouwd? Kevin kan zich uren concentreren op net dat ene stukje code, waardoor de websites van Dexport nog effectiever worden. Wanneer Kevin zich op onbekend terrein begeeft voelt hij zich op zijn plek. Persoonlijke noten: Media Development Opleiding Grafisch Lyceum Utrecht, zijn volgende uitdaging wordt de ICT opleiding bij de Hogeschool in Utrecht, Sauerland.

Anja Magin
Content marketeer

Anja is een schrijfvaardige duizendpoot en is binnen Dexport verantwoordelijk voor de content van blog postings, productomschrijvingen en persberichten. Hierbij legt zij de nadruk op de creativiteit en pakkende teksten op maat voor diverse klanten. Het mooiste aan haar werk vindt zij dat er altijd nieuwe uitdagingen liggen en geen dag saai is. Verder studeert Anja Internationale Media en Communicatie aan de Hogeschool in Utrecht. Persoonlijke noten: houdt van reizen naar Scandinavie, geschiedenis, animal addict. boswandelingen, re-enactment em heavy metal concerten.

Hans Giese
Duitse jurist e-commerce-recht

Sinds 2007 werkt Hans Giese als Duitse advocaat voor Dexport op het gebied van het Duitse e-commerce-recht. Dit houdt in, voor de Nederlands klanten van Dexport, die hun activiteiten ook naar de Duitse markt willen uitbreiden, rechtszekere Duitstalige rechtsteksten voor de Duitse website te vervaardigen. Dit betreft niet alleen de klassieke webshop, waar fysieke producten worden verkocht: ook ondernemers, die zich met dienstverleningen aan potentiële klanten willen richten, worden geholpen. Daarnaast speelt verder de trajectbegeleiding bij de keuze en oprichting van een Duitse vennootschap een belangrijke rol. Voor de weergave van de ontwikkelingen van het Duitse e-commerce-recht – wetgeving en rechtspraak – onderhoudt hij de website www.webshoprecht.de

© 2018 Dexport.nl