Dexport, terugblik in de tijd!

Wij werken sinds tien jaar voor  snelgroeiende bedrijven en bekende merken op de Duitse markt. Elk bedrijf biedt ons een unieke uitdaging!

dexport2006

Het startpunt… 2006, 2007 en 2008: dé online Duitsland specialist!

Na jarenlang werken met klanten voor ons internetbedrijf e-Marketing Support zien we in 2006 een niche in de markt. Dit resulteert in Dexport: dé e-commerce specialist voor de Duitse markt. En dat is geen toeval! Oprichter Andreas Giese, geboren en getogen in Berlijn, en zijn vader, de Duitse advocaat Hans Giese, vormen de basis van het bedrijf. In 2006 starten zij het bedrijf Dexport, dat klanten ondersteunt met vertalingen, SEO en linkbuilding.

Er is vraag naar een e-commerce gespecialiseerd bedrijf voor de Duitse markt. Dit wordt onderschreven door de persaandacht van Het Financiële Dagblad, Twinkle (webwinkelvakblad) en de Kamer van Koophandel. Dexport wint dit jaar de innovatieprijs van Twinkle tijdens de TCD en presenteert zich op de Thuiswinkel Update. De eerste succesvolle Nederlandse webwinkels starten in Duitsland.

Het dienstenpakket voor starters breiden wij uit voor de Duitse markt. En we vergaren kennis om webshops te optimaliseren. Conversie-verhogende tools, keurmerken, payment en Duitse look & feel worden onderzocht en in de praktijk getest. Voor actieve klanten worden de diensten Google AdWords en affiliate marketing doorontwikkeld. Bovendien kiezen klanten als Sunweb en Rituals voor de dienstverlening van Dexport. Veel webbureaus hebben namelijk moeite om de noodzakelijke aanpassingen voor de Duitse markt snel en correct door te voeren. En daarom wordt ook de Dexport Webshop geïntroduceerd: een optimale totaaloplossing voor de Duitse markt.

De groeifase… 2009, 2010 en 2011

Inmiddels is duidelijk dat een één-op-één vertaling onvoldoende is voor succes in Duitsland en dat de shops die het meest succesvol zijn, Duits overkomen en beschikken over Duits personeel. Daarom ontstaat er meer aandacht voor partneroplossingen die leiden tot een daadwerkelijk Duits bedrijf voor onze klanten. Voor de diensten GmbH oprichten, Duitse klantenservice en Duitse Virtual office selecteren wij de juiste aanbieders met wie we effectieve partnerproducten ontwikkelen.

dexport2010
Het bepalen van de succesfactoren van klanten staat centraal in onze dienstverlening: de USP’s vinden, relevante traffic genereren en de website doorlopend optimaliseren. Binnen onze organisatie zijn leadership, effectieve marketing en goed opgeleid Duits personeel kernbegrippen geworden.

In 2011 zijn we gestart met het blog www.duitsemarkt.nl. Hierop vindt u informatie van Dexport, partners en klanten over hun ervaringen in Duitsland.

Ook bedachten we een concept dat het mogelijk maakt om uw Duitse klantenservice te organiseren. Het resultaat is de website www.duitsadres.nl. Via deze website kunt u eenvoudig en betaalbaar een post- en retouradres in Duitsland huren.

Marktleiderschap… 2012, 2013 en 2014

In deze jaren hebben we de eerste 1000 klanten geholpen en het grootste Duitse native marketing team opgebouwd. Dexport onderscheidt zich meer en meer met een aanpak waarbij alles draait om onze gezamenlijke passie voor Duitsland en CrossBorder ondernemen. Het resultaat is het jaarlijks CrossBorder Event!

Ondertussen winnen de kanalen Google, Amazon en Social Media terrein en worden steeds belangrijker voor (r)e-tailers en brands. Daarom heeft Dexport ervoor gekozen om in deze tak van sport te excelleren. Door de beste tools in te kopen, zelf te ontwikkelen en ons opleidingstraject te verbeteren willen we hierin koploper zijn en blijven.

En met met gepaste trots kregen we de FD Gazelle Award in handen. Wij behoren dan ook tot de snelle groeiers die gefocust zijn, planmatig werken en hebben ‘slim werken’ tot kunst verheven.

Next level marketing… 2015, 2016 en 2017

Sinds 2015 hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan hoe we u het beste van dienst kunnen zijn om optimale resultaten te halen uit ‘Verkopen op Amazon’. Een logisch gevolg is de website www.verkopen-op-amazon.nl. Via deze website profiteert u van de full service ondersteuning van Amazon specialisten.

Wilt u toegang krijgen tot een een eenvoudige, snelle en effectieve optimalisatie van uw assortiment voor Amazon? Dit kan met Profitwiser! Geen andere tool is zo goed afgestemd op de behoefte van de moderne marketeer die Amazon voor de internationale e-commerce groei wil benutten.

Ondertussen hebben wij ook de CrossBorder Top 30 geïnitieerd, waarbij de snelst groeiende Nederlandse bedrijven binnen de e-commerce branche in het buitenland in kaart worden gebracht.

Onze drang om te vernieuwen zit in ons DNA. Of het nu gaat om onze werkwijze, organisatie of diensten; wij willen op de Duitse markt altijd vooruit. Vanuit die drang is ook de next level marketing in Duitsland ontstaan. De next level richt zich op influencer marketing en social media die een steeds grotere rol spelen als het gaat om uw merkpositionering in Duitsland. Met een sterk merk lopen ook uw performance marketing campagnes bij Google en Amazon stukken beter. Hoe realiseert u een integrale marketingaanpak voor de Duitse markt? En wie voert deze voor u uit? Uw merk verdient het beste Duitse marketingteam!

Wij leren elke dag door de ambities van onze klanten!

Opdrachtgevers waarderen deze grondige en ‘ruisloze’ werkwijze. Want zo komen we samen tot nog sterkere merken!

© 2018 Dexport.nl