Slide background

Onze missie?
Zo verovert u de Duitse markt!

Onze missie… Zo verovert u de Duitse markt!

Dexport heeft zich sinds 2006 ontwikkeld tot dé Duitse online marketing specialist! Onze dienstverlening is gebaseerd op jarenlange ervaring met snelgroeiende bedrijven en bekende merken op de Duitse markt. Dexport ondersteunt u tijdens alle groeifasen binnen de Duitse markt.

We werken uitsluitend met native specialisten met passie voor hun vak: Duitse online marketing! In de afgelopen tien jaar hebben we diverse aanvullende oplossingen voor onze klanten ontwikkeld. Hierdoor kunnen we u ook helpen om uw Duitse klantenservice, juridische zaken, vertalingen, distributie en andere zaken in één keer goed te regelen.

Zo verovert u de Duitse markt …

  • Dexport ondersteunt u tijdens alle groeifasen op de Duitse markt
  • U heeft altijd een Nederlands aanspreekpunt dat voor de Duitse markt strategisch met u meedenkt
  • Onze Duitse native specialisten (o.a. Duitse advocaat, Duitse marketeers, beëdigde vertalers) voeren de werkzaamheden voor u uit
  • We werken effectief samen met uw (Duitse) collega’s en toeleveranciers (bijv. uw webbureau)
  • U hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. U profiteert van tien jaar ervaring met snelgroeiende bedrijven en bekende merken op de Duitse markt
  • U bespaart direct kosten, want als specialist stemmen we alle taken binnen een project kostenefficiënt op elkaar af
  • U kunt direct terecht bij onze partners over wie onze klanten tevreden zijn (distributie, fiscaal recht, juridische zaken, vestiging oprichten).
  • We streven gezamenlijk naar een lange termijnrelatie en succes op de Duitse markt.

Met Dexport beschikt u over een gemotiveerd team van specialisten die samenwerken met als missie: ‘Zo verovert u de Duitse markt!’

Fd Gazelle awards ‘Hattrick’

Video’s over groeikansen

Jaarlijks ontmoeten de koplopers op het gebied van cross border e-commerce elkaar op het Cross Border e-commerce Event. Dit jaar staat het event in het teken van ‘ The Next Level’.

De snelst groeiende Nederlandse e-commerce bedrijven in het buitenland worden in kaart gebracht tijdens de Cross Border top 30. Het event is een initiatief van Twinkle en Dexport. Klik hier voor de CrossBorder Top 30 insight.

Via de Dexport insights vertellen klanten wat hun succesfactor is om de Duitse markt te veroveren. Benieuwd naar de learnings? Klik hier voor een Dexport insight.

© 2018 Dexport.nl