Online marketing in Duitsland

Haal de hoogste ROI uit je webshop. Zonder bezoekers geen klanten. Geen klanten, geen omzet. Online performance marketing is de basis die zorgt dat bezoekers jouw website vinden. Via welk kanaal de bezoekers ook binnenkomen, ROI (Return On Investment) is de essentiële succesfactor.

Performance marketing

  • Website optimalisatie
  • Google Ads & Shopping management
  • Affiliate, social media & Amazon marketing
  • SEO en content creatie
  • E-mail & website optimalisatie

 

Google Ads & Shopping management

De Dexperteers helpen je bij het opzetten, managen en analyseren van je SEA campagnes. Ze maken gebruik van speciaal voor Duitsland geselecteerde tools om Ads campagnes rendabel en actueel te houden. Daarnaast zorgen ze voor een optimale Google Shopping feed. Dexport is Premier Google Partner en scoort bovengemiddeld binnen de benchmark van het Google Ads partnerprogramma.

Affiliate, social media & Amazon marketing

Met affiliate marketing maakt je gebruik van de reputatie van Duitse affiliates. De Duitse potentiële klant kent jouw bedrijf (waarschijnlijk) nog niet, maar wanneer een ander bekend bedrijf jouw producten aanbiedt, wordt dit ervaren als een hoogwaardige aanbeveling. Hierdoor zal de Duitse consument eerder je eerder vertrouwen en overgaan tot aankoop. Via social media kun je heel gericht je doelgroep bereiken. De social media kanalen hebben veel persoonlijke en demografische gegevens van hun gebruikers en ze weten ook naar welke producten hun gebruikers zoeken. 

Door de juiste selecties te maken, targetten de Dexperteers d.m.v. advertenties de gewenste doelgroep. Ook kunnen ze helpen bij het opzetten van je Duitse social media accounts. De ervaren Amazon Dexperteers kennen de valkuilen en weten precies wat er komt kijken bij een succesvolle Amazon introductie. Zij helpen je bij elke stap. Ook wanneer je al actief bent op Amazon helpen de Dexperteers je de winstgevendheid te verhogen door je Amazon advertenties en marketing te optimaliseren.

SEO en content creatie

Gerichte zoekmachine optimalisatie draagt bij aan de gewenste groei. De Duitse SEO specialisten van Dexport zorgen dat je website organisch goed gevonden wordt. Daarvoor analyseren ze je gehele website en passen de content aan met de woorden waarop de Duitse consument zoekt.

E-mail & website-optimalisatie

E-mailmarketing wordt veelal beschouwd als een ouderwetse methode om (veelal agressief) klanten te werven. Niets is minder waar. Het conversiepercentage van een goede e-mailcampagne in Duitsland is hoger dan het percentage van de meeste andere marketingkanalen. Zorgvuldig opgestelde e-mails scheppen een persoonlijke band tussen je bedrijf en je klanten. 

Geoptimaliseerde e-mailcampagnes, aangepast op de behoeften van de doelgroep, zorgen dan ook voor een stijging van je conversiepercentage. Een optimale website zorgt voor een hoge ROI. De Dexperteers helpen je met het vinden van de juiste structuur van je website en de partnerkeuze. Gebaseerd op de actuele Duitse trends, de Duitse cultuur en jarenlange ervaring. Denk bijvoorbeeld aan keurmerken, review tools, betaalmethoden, etc. Doorgaans zorgen eenvoudige aanpassingen tot een aanzienlijk hoger rendement.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijk advies nodig?

Geen probleem! Wij helpen je graag verder aan de telefoon of via een afspraak. Bel ons.

Portretfoto van collega Roel

Roel
Business development

T: 088 339 76 78
E: info@dexport.nl

Partnerships & Certificaten

Elk jaar doen wij ons best om onze certificaten en partnerships te houden.

Google Premier Partner 

CrossBorder Top 30 Supplier

Bing ad Partner