Duits bedrijf starten? Samen je GmbH oprichten!

GmbH is de meest voorkomende rechtsvorm in Duitsland. De Gesellschaft mit beschränkter Haftung (GmbH) is te vergelijken met de Nederlandse BV (besloten vennootschap). Tegenwoordig bestaat er ook een light-variant van de Duitse GmbH, de zogenoemde UG (Unternehmergesellschaft Haftungsbeschränkt). Er gelden in Duitsland andere regels en procedures voor ondernemers. Welke Duitse rechtsvorm het beste bij jouw bedrijf past hangt van verschillende factoren af. Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt dan van ons de benodigde informatie om een goede keuze te maken.

GmbH of UG oprichten

  • Begeleiding bij de oprichting van GmbH of UG
  • Opstart met Duitse notaris en accountant
  • Duits BTW nummer aanvragen
  • Soepel en snel proces
  • Inclusief Duits vestigingsadres vanaf € 59,- per maand

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan!

Snel en soepel je bedrijf starten in Duitsland!

Met onze dienst Duitse GmbH of UG oprichten kun je snel en soepel je bedrijf starten in Duitsland! Wij regelen alle aanvullende zaken, zoals het inschrijven van je bedrijf bij de Gewerbeamt (Duitse kamer van koophandel) in Duitsland. We maken de juridische documenten in orde en maken vervolgens een afspraak bij een Duitse notaris en Duitse accountant. Ook het aanvragen van het Duitse BTW nummer wordt dan direct goed geregeld. Dat is belangrijk zodat je achteraf geen geen problemen met de Duitse belastingdienst krijgt.

Wat kost een Duitse GmbH?

In Duitsland zijn de kosten voor een GmbH vergelijkbaar met wat u in Nederland gewend bent bij het oprichten van een BV. De kosten voor de notaris staan echter wettelijk vast en zijn afhankelijk van het aantal betrokken vennootschappen (bijvoorbeeld holdingstructuur) en vennoten. Afhankelijk van de grote van je administratie moet je rekening houden met kosten voor de accountant en BTW aangiftes. Wij organiseren de oprichting en brengen je in contact met betrouwbare partners. We hebben inmiddels honderden Nederlandse bedrijven geholpen met het oprichten van een GmbH of UG.

Bij het oprichten van een GmbH of UG is een Duits vestigingsadres verplicht, wij verzorgen voor je Nederlandse bedrijf een postadres centraal in Duitsland.
Je huurt bij ons het Duitse postadres al vanaf € 59,- per maand.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijk advies nodig?

Geen probleem! Wij helpen je graag verder aan de telefoon of via een afspraak. Bel ons.

Joyce
Business adviseur

T: 088 339 76 78
E: info@dexport.nl

Partners en awards

Mis niks over de Duitse markt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief…