Meer succes in Duitsland?

Duitsland is met 82 miljoen inwoners de grootste afzetmarkt van Europa. Wij helpen je met een goed doordachte online marketing strategie succes te hebben op de Duitse markt. Binnen Duitsland zijn er grote regionale verschillen alleen al in trends, feestdagen en concurrenten. Onze Duitse native marketing specialisten realiseren voor jou het maximale resultaat. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende groeikansen in Duitsland!

Wij weten waar de kansen liggen!

  • Online performance marketing & branding
  • SEO, Google Ads & Shopping optimalisatie
  • Duitse Amazon marketing
  • Social media, PR en influencer marketing
  • Lokalisatie van Duits adres tot uitstraling
  • Website en communicatie optimalisatie

Jouw merk verdient het beste Duitse marketingteam

Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende groeikansen in Duitsland! Top-of-mind zijn bij je Duitse doelgroep daar gaat het om. Wij vertalen je merkpositionering consistent door naar alle belangrijke marketingkanalen in Duitsland. Samen bouwen we aan een steeds sterker merk in Duitsland.

Meer rendement met je google AdWords en Bing Ads campagnes (SEA)

Onze Duitse, gekwalificeerde consultants helpen u bij het opzetten, managen en analyseren van uw SEA campagnes. Wij maken gebruik van speciaal voor Duitsland geselecteerde tools om uw Adwords campagnes actueel te houden. Wij hebben ervaring met het opzetten en het optimaliseren van uw Duitse Google Shopping en online video kanalen (YouTube). Dexport scoort bovengemiddeld binnen de benchmark van het Google AdWords partnerprogramma.

Betere posities in Duitse zoekmachines (SEO)

Gerichte zoekmachine optimalisatie draagt bij aan je gewenste groei. Wij hebben hiervoor Duitse SEO specialisten in huis. We starten met een plan van aanpak die naadloos aansluit bij uw specifieke situatie. Stap voor stap ondersteunen we jou bij het implementeren van een succesvolle SEO-strategie. We beginnen met een Duitse zoekwoordonderzoek, vervolgens  creëren we passende content en zorgen voor autoriteit door middel van backlinks (linkbuilding), door PR, influencers en social media.

Meer bereik met social media campagne

Wil je jouw merkbekendheid in Duitsland vergroten en meer relevante traffic realiseren? Social media en content marketing zijn bijzonder interessant om heel gericht jouw doelgroep in Duitsland aan te spreken. 76% van de Duitsers maken gebruik van social media. Facebook is het grootste social media platform en Instagram wint snel terrein. Voor de B2B marketing hebben we LinkedIn en Xing specialisten. YouTube is het platform om met video jouw merk lading te geven en je boodschap over de bühne te brengen.

Verkopen op Amazon.de en andere marketplaces

Amazon, het grootste e-commerce platform van Duitsland en genereert de helft van de totale Duitse online omzet. Via het verkopen op de Duitse marktplaats van Amazon kun je hiervan profiteren. Om succes te hebben op Amazon is het cruciaal dat je de juiste marketingstrategie en productfocus kiest. Onze Duitstalige marketplace specialisten helpen je bij het vergroten van je omzet in Duitsland.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijk advies nodig?

Geen probleem! Wij helpen je graag verder aan de telefoon of via een afspraak. Bel ons.

Portretfoto van collega Roel

Roel
Business development

T: 088 339 76 78
E: info@dexport.nl

Partnerships & Certificaten

Elk jaar doen wij ons best om onze certificaten en partnerships te houden.

Google Premier Partner 

CrossBorder Top 30 Supplier

Bing ad Partner