Bezoek het CrossBorder Event op 13 september : Bestel tickets met €100 korting. Gebruik kortingscode: Dexport2022  Naar de website

Nieuwe business kansen voor de creatieve sector in Duitsland – Dexport spreekt op Road2Germany

Delen

Bent u als ondernemer actief in de creatieve branche en denkt u erover na uw onderneming naar Duitsland uit te breiden? Bezoek dan Road2Germany!

Op donderdag 23 april organiseert de Kamer van Koophandel het online en offline event Road2Germany in Amsterdam. De focus ligt op de creatieve industrie en richt zich op ondernemers uit de mode, gaming, reclame, design, digital, muziek, film, architectuur en fotografie branche. De creatieve ondernemer wordt tijdens het event geïnformeerd over nieuwe businesskansen in Duitsland. De presentaties helpen u bij zowel de oriëntatie als de voorbereiding op uw stap naar de Duitse markt.

Dexport is ook op het event aanwezig. Als dé expert op het gebied van online marketing in Duitsland beschikt Dexport over waardevolle expertise voor (creatieve) Nederlandse ondernemers die de Duitse markt willen veroveren. Met een presentatie licht Dexport met tips en voorbeelden toe, hoe u op de Duitse markt kunt starten en groeien. We verheugen ons op uw bezoek! Meld u hier aan voor het evenement op 23 april a.s.

Kunt u niet bij de bijeenkomst in Amsterdam aanwezig zijn? Kijk dan live mee via www.road2.nu

Dit evenement is de aftrap van een serie bijeenkomsten rond zakendoen in de creatieve industrie in Duitsland.

Meer informatie over dit evenement kunt u hier nalezen.

]]>

Wil jij weten waar jouw groeikansen liggen?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Redactie Dexport
Redactie Dexport

Mis niks over de Duitse markt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief…