Met Dexport op weg naar de Road2Germany XL

Met Dexport op weg naar de Road2GermanyXL Wilt u alles uit de Duitse markt halen? En geen kansen laten liggen? Om u een vliegende start te bieden of nog even wat laatste tips te geven voor zakendoen in Duitsland, organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Kamer van Koophandel (KvK) speciaal voor u de bijeenkomst Road2GermanyXL. Uiteraard is ook Dexport hier aanwezig om haar kennis te delen over de groeikansen die Duitsland biedt. Dexport kent de verschillende groeifasen die succesvolle bedrijven in Duitsland doorlopen. Hierbij profiteert u van tien jaar ervaring met Nederlandse bedrijven op de Duitse markt. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor de Road2GermanyXL op 8 juni in Zwolle.

Oriëntatie op de Duitse markt

Deze bijeenkomst is interessant voor de ondernemer die zich aan het oriënteren is met betrekking tot zijn marktentree in Duitsland, maar ook de al op de Duitse markt actieve ondernemer kan hier klankborden met diverse collega’s en ervaringsdeskundigen door middel van workshops en ronde tafelgesprekken. Wilt u alvast weten wat er op het programma staat? Wij hebben alvast een handige flyer voor u klaargezet die u kunt downloaden. Download de flyer voor een overzicht van de workshops en tafelgesprekken. Één week voor de bijeenkomst ontvangt u een e-mail waarin u de keuze van de te volgen workshop kunt aangeven. Zakendoen in Duitsland biedt veel kansen voor wie de zakelijke cultuur goed begrijpt en daar handig op inspeelt. Maar uw eerste stap is deze Road2GermanyXL-bijeenkomst bezoeken!

Locatie

Van der Valk Nieuwleusenerdijk 1 8028 PH Zwolle Open in Google Maps 

Datum

Donderdag 8 juni 2017

Tijd

12:30 – 18:00 uur Meld u vandaag nog aan! ]]>

Blijf op de hoogte van de Duitse markt

Maak het verschil met kennis over de Duitse markt door de inspiratie uit onze nieuwsbrief over kansen, projecten en andere ontwikkelingen.

Meer dan 1000+ bedrijven en ondernemers gingen je al voor.
Maak je geen zorgen, we spammen echt niet.