Marketing in Duitsland

Duitsland is met 82 miljoen inwoners de grootste afzetmarkt van Europa. Een goed doordachte strategie van je (online) marketing is cruciaal om succes te hebben op de Duitse markt. Binnen Duitsland zijn er grote regionale verschillen alleen al in trends, feestdagen en concurrenten, en daarbij is er een verschil tussen native-Duits en ‘school’-Duits. Met de native Duitse marketing specialisten van Dexport zie je geen barrières meer, alleen nog maar kansen!

Branding in Duitsland

Top-of-mind zijn daar gaat het om. Alle uitingen worden afgestemd op jouw doelgroep binnen de Duitse markt. Met de inzet van de verschillende marketingkanalen zorgen de Dexperteers ervoor dat de Duitsers jouw merk en producten kennen. Samen bouwen we aan een perfect imago in Duitsland.
Video's en visuals aanpassen
voor de Duitse markt
CPC campagnes:
social media, Youtube en programmatic
Influencer marketing en PR
Offline adverteren en media buying
Meer informatie

Online performance marketing

Zonder bezoekers geen klanten. Geen klanten, geen omzet. Online performance marketing is de basis die zorgt dat bezoekers jouw website vinden. Via welk kanaal de bezoekers ook binnenkomen, ROI (Return On Investment) is de essentiële succesfactor.
Google Ads & Shopping management
Affiliate, social media &
Amazon marketing
SEO en content creatie
E-mail & website optimalisatie
Meer informatie

Duitse look & feel

De Duitse consument koopt eerder bij een webshop met een echte Duitse uitstraling. Lokalisatie van jouw Duitse website speelt een rol bij het succes in Duitsland. Hoe zit het juridisch in Duitsland? Met welke regionale verschillen moet je rekening houden? Past het taalgebruik bij je doelgroep? Is een Duits adres en telefoonnummer verplicht? Wanneer heb je een Duits btw-nummer nodig? Moet je een GmbH of UG oprichten en wat komt daar bij kijken?
Advies & ondersteuning
Duits adres en telefoonnummer
Juridische check
Duits en betrouwbaar overkomen
Meer informatie

Verkopen op Amazon

Amazon is het grootste online platform in Duitsland met miljoenen producten. Voor succes op Amazon is de juiste strategie en productfocus cruciaal. Onze ervaren Amazon Dexperteers kennen de valkuilen en weten precies wat er komt kijken bij een succesvolle Amazon introductie. Zij helpen je bij elke stap. Ook wanneer je al actief bent op Amazon helpen de Dexperteers de winstgevendheid te verhogen door jouw Amazon advertenties en marketing te optimaliseren.
Vindbaarheid verbeteren
Conversiepercentage verhogen
Adverteren op Amazon
Strategie en productfocus
Meer informatie

Complete Fullservice Marketing

Het fullservice marktingpakket:
alles van begin tot eind geregeld!


Social media en influencer marketing
Google Ads & Shopping optimalisatie
Verkopen op Amazon
Website optimalisatie
Duitse advocaat zorgt dat alles juridisch klopt
Lokalisatie incl. Duits adres en telefoonnummer


Dexport werk voor snelgroeiende bedrijven en sterke merken.