Geef je website een echte Duitse uitstraling

Duitse bedrijven en consumenten kopen eerder bij jou als je een echte Duitse uitstraling hebt gerealiseerd. Lokalisatie van jouw Duitse website speelt een rol bij het succes in Duitsland. Hoe zit het juridisch in Duitsland? Met welke regionale verschillen moet je rekening houden? Past het taalgebruik bij je doelgroep? Is een Duits adres en telefoonnummer verplicht? Wanneer heb je een Duits btw-nummer nodig? Welke betaalmethoden en keurmerken zorgen voor een echte Duitse uitstraling? Moet je een GmbH of UG oprichten en wat komt daar bij kijken? Onze Dexperteers weten precies welke aspecten je nodig hebt en welke wel of niet verplicht zijn. Neem vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek zodat jouw website een echte Duitse look & feel krijgt.

Een echte Duitse look & feel

  • Duits adres en telefoonnummer
  • Juridische advies Duitsland
  • GmbH of UG oprichten
  • Duits btw-nummer aanvragen
  • Vertalen Nederlands – Duits
  • DexPay – Achteraf betalen in Duitsland

Succesvol lokaliseren in Duitsland

Amazon, het grootste e-commerce platform van Duitsland en genereert de helft van de totale Duitse online omzet. Via het verkopen op de Duitse marktplaats van Amazon kun je hiervan profiteren. Om succes te hebben op Amazon is het cruciaal dat je de juiste marketingstrategie en productfocus kiest. Met welke producten ga je Amazon veroveren? Heb je nagedacht over een lanceringsplan? Wie zijn je klanten en hoe trek je de doelgroep naar jouw producten op Amazon? Wij spreken de taal van de Duitse consument. Onze Dexperteers hebben ruime ervaring met Amazon, weten precies wat wel en niet werkt en zorgen dat alles juridisch klopt.

Amazon werkt op basis van commissie. Gemiddeld is dat 15%, afhankelijk van de productgroep. Daarnaast kun je adverteren door middel van Amazon Ads waardoor je producten beter vindbaar worden. Amazon is heel kritisch als het gaat om de waardering van klanten. Als je fulfilment niet op orde is, krijg je al snel een slechte ranking of wordt je account door Amazon geschorst.

Wat is een complete lokalisatie?

Juridisch advies Duitsland

Duits adres en telefoonnummer

GMBH of UG oprichten

Duits btw-nummer aanvragen

Alles vertalen Nederlands - Duits

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijk advies nodig?

Geen probleem! Wij helpen je graag verder aan de telefoon of via een afspraak. Bel ons.

Portretfoto van collega Roel

Roel
Business development

T: 088 339 76 78
E: info@dexport.nl

Partnerships & Certificaten

Elk jaar doen wij ons best om onze certificaten en partnerships te houden.

Google Premier Partner 

CrossBorder Top 30 Supplier

Bing ad Partner