Duitse look & feel

Duitse bedrijven en consumenten kopen eerder bij jou als je een echte Duitse uitstraling hebt gerealiseerd. Lokalisatie van jouw Duitse website speelt een rol bij het succes in Duitsland. Hoe zit het juridisch in Duitsland? Met welke regionale verschillen moet je rekening houden? Past het taalgebruik bij je doelgroep? Is een Duits adres en telefoonnummer verplicht? Wanneer heb je een Duits btw-nummer nodig? Moet je een GmbH of UG oprichten en wat komt daar bij kijken? Onze Dexperteers weten precies welke aspecten je nodig hebt en welke wel of niet verplicht zijn. Neem vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek zodat jouw website een echte Duitse look & feel krijgt.

Het Dexport Starterspakket:
In een keer goed geregeld!


Concurrentieanalyse en marketing-stappenplan
Professionele zoekmachine vertaling
Juridische begeleiding door Duitse advocaat
Website optimalisatie en websitecheck voordat u live gaat
Resultaatgerichte online marketing voor de eerste fase
Ondersteuning bij het inrichten van uw
Duitse bedrijf en klantenservice
Duits (retour)adres en telefoonnummer

Duits adres en telefoonnummer

Voor veel zaken heb je in Duitsland een postadres nodig. Daarom kiezen veel Nederlandse bedrijven, die Duitsland willen veroveren, voor een virtual office in Duitsland. Met een virtual office is het voor je websitebezoekers net alsof je in Duitsland gevestigd bent. Huur een Duits postadres al vanaf € 49,- per maand.
Duitse postadres
Optioneel: Duitse telefoonnummer
Optioneel: Duitse klantenservice
Optioneel: retourenmanagement
Meer informatie

Juridische advies Duitsland

Twee vliegen in één klap: met een rechtszekere website of webshop voorkom je problemen en wek je vertrouwen bij de Duitse consument/afnemer. Door je website volgens de Duitse wet- en regelgeving op te zetten, voorkom je Abmahnungen (het Duitse woord voor claims).
Wettelijk verplichte documenten
Advies m.b.t. online zaken
Advies m.b.t. offline zaken
Juridische eindcontrole
Meer informatie

GmbH of UG oprichten

De Gesellschaft mit beschränkter Haftung (GmbH) is te vergelijken een BV. De UG (Unternehmergesellschaft Haftungsbeschränkt) is de light-variant. Welke Duitse rechtsvorm het beste bij jouw bedrijf past hangt van verschillende factoren af.
Begeleiding bij de oprichting
Duitse notaris, accountant en bank
Soepel en snel, binnen één dag
Optioneel: Duits adres
Meer informatie

Duits btw-nummer aanvragen

Vanaf €100.000,- omzet per jaar moet je in Duitsland een Duits btw-nummer hebben. In dat geval betaal je Duitse btw oftewel Mehrwertsteuer, afgekort: MwSt. (19%) en geen Nederlandse btw (21%).
Advies aanvraag btw-nummer
Ondersteuning bij de aanvraag
Optioneel: aangifte bij Duitse fiscus
FBA = verplicht Duits btw-nummer
Meer informatie

Vertalen Nederlands - Duits

Als je in Duitsland zaken wil doen, is het belangrijk dat je website 100% Duits overkomt. Met het juiste taalgebruik wek je direct vertrouwen en word je vindbaar op belangrijke zoekwoorden in Duitse zoekmachines.
Native Duitse marketeers
Snelle doorlooptijd
Optioneel: SEO optimalisatie
Optioneel: juridische advies
Meer informatie

DexPay – Achteraf betalen in Duitsland

Duitse consumenten en bedrijven gaan sneller over tot aankoop als je de betaalmethode achteraf betalen aanbiedt. Dit is de meest eenvoudige manier van online afrekenen. Tevens verhoogt het de betrouwbaarheid van je webshop.
Belangrijkste betaalmethode
Klantvriendelijk
Check debiteurenrisico
Tot €500 garantie
Meer informatie