Top influencer marketing in Duitsland

Met social media influencers en PR via bloggers en andere invloedrijke media kun je jouw merk en verkoop een behoorlijke boost geven. Ook zorgen de backlinks van influencers voor meer autoriteit van je website. Hierdoor word je ook organisch beter vindbaar. Belangrijk is dat je een goede campagne opzet en in contact komt met de juiste influencers. Ons content marketingteam zet graag voor jou een effectieve influencer marketing campagne op. Wij ondersteunen je van outreach, contract management tot aan monitoring.

Duitse influencer marketing

  • Selectie van relevantie influencers
  • PR & outreach campagne
  • Content creatie en onderhandeling met Duitse influencers
  • Linkbuilding via relevante Duitse bloggers

Geef je merk een boost met Duitse PR en content marketing

Allereerst bepalen we samen met jou een PR & influencer strategie die goed past bij  je merk en doelstelling. Wij brengen hiervoor voor jou de belangrijkste Duitse influencers in kaart en benaderen deze. Een eerste stap kan zijn dat we micro influencers over jou producten reviews laten schrijven. Exclusieve co-productie van content met top influencers binnen je branche kan hier onderdeel van zijn. Wij bouwen samen met de influencers een samenwerking op en onderhandelen over de voorwaarden. De influencers worden door ons voorzien van alle benodigde content (Duitse teksten, persbericht, video- en beeldmateriaal). Door mee te liften op de populariteit en het bereik van de influencers krijgt jouw merk en je vindbaarheid een boost.

Onze specialisten hebben in de afgelopen jaren diverse influencers netwerken opgebouwd. Onze netwerken zitten bekende Instagram influencers, Fashion/ mode influencers, Amazon influencers, health en lifestyle influencers.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijk advies nodig?

Geen probleem! Wij helpen je graag verder aan de telefoon of via een afspraak. Bel ons.

Portretfoto van collega Roel

Roel
Business development

T: 088 339 76 78
E: info@dexport.nl

Partnerships & Certificaten

Elk jaar doen wij ons best om onze certificaten en partnerships te houden.

Google Premier Partner 

CrossBorder Top 30 Supplier

Bing ad Partner