Bezoek het CrossBorder Event op 13 september : Bestel tickets met €100 korting. Gebruik kortingscode: Dexport2022  Naar de website

Ontwikkel je groeiplan tijdens de Dexport Groeidagen

De Duitse e-commerce markt groeit de komende jaren met meer dan 50%. De COVID-19 pandemie versnelt de e-commerce trends. Hoe speel je hier het beste op in? Wat kan je leren van de snelstgroeiende CrossBorder bedrijven?

Dexport Groeidagen

Tijdens de Dexport Groeidagen ontwikkel je samen met een ervaren consultant een groeiplan voor je volgende stap in de DACH regio. De basis hiervoor is een stappenplan dat Dexport heeft ontwikkeld op basis van onderzoek en het werken met de meest succesvolle groeibedrijven over de grens.

Wanneer: Op afspraak
Waar: Online
Tijd: Op afspraak

De Dexport Groeidagen

De Dexport groeidagen zijn digitale sessies van ca. 60 minuten exclusief voor CEO’s, CMO’s en e-commerce managers die met hun merk (b2b/b2c) de volgende stap willen maken in Duitsland. De volgende vragen staan hierbij centraal:

  • Hoe kun je de groei over de grens efficiënter organiseren?
  • Welke marketingkanalen kun je hiervoor het beste kiezen?
  • Hoe profiteert je merk hierbij optimaal van de Duitse webshop en Amazon?


Na een inhoudelijke presentatie van de succesfactoren van de snelgroeiende bedrijven over de grens ontwikkel je samen met een specialist van Dexport een groeiplan voor jouw organisatie.

Zien we jou terug tijdens de Dexport groeidagen?

Mis niks over de Duitse markt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief…