GmbH oprichten in Duitsland

Je kunt als Nederlands bedrijf een vestiging in Duitsland openen door een postadres te huren en het adres op te geven als nevenvestiging bij de Duitse KvK. Een Duitse virtual office (Duits post- of retouradres, eventueel met telefoonnummer) is voor veel bedrijven een veel beter alternatief dan het oprichten van een GMBH. Als je een GMBH opricht krijg je met allerlei formaliteiten en verplichtingen te maken. Ook is het in de praktijk vaak moeilijk om een bankrekening te krijgen voor een nieuwe Duitse GmbH.

Het bezit van een Duits vestigingsadres is een van de absolute voorwaarden om een Duits bedrijf, bijvoorbeeld een GmbH (de meest voorkomende Duitse bedrijfsvorm), op te kunnen richten. Een virtuele office voldoet hier niet per definitie aan. Overweeg daarom of een GmbH echt nodig is. Wellicht kunt u zich veel tijd en geld besparen door het huren van een virtuele nevenvestiging in Duitsland.

Snel en soepel je vestiging starten in Duitsland

Met onze dienst een Duits postadres huren kun je snel en soepel je vestiging (bedrijf) starten in Duitsland! Wij regelen alle aanvullende zaken, zoals het inschrijven van je bedrijf bij de Gewerbeamt (Duitse kamer van koophandel) in Duitsland. We maken de juridische documenten in orde en maken vervolgens een afspraak bij een Duitse notaris en Duitse accountant. Ook het aanvragen van het Duitse BTW nummer wordt dan direct goed geregeld. Dat is belangrijk zodat je achteraf geen geen problemen met de Duitse belastingdienst krijgt.

Wat kost een Duitse GmbH?

In Duitsland zijn de kosten voor een GmbH vergelijkbaar met wat u in Nederland gewend bent bij het oprichten van een BV. De kosten voor de notaris staan echter wettelijk vast en zijn afhankelijk van het aantal betrokken vennootschappen (bijvoorbeeld holdingstructuur) en vennoten. Afhankelijk van de grote van je administratie moet je rekening houden met kosten voor de accountant en BTW aangiftes. Wij organiseren de oprichting en brengen je in contact met betrouwbare partners. We hebben inmiddels honderden Nederlandse bedrijven geholpen met het oprichten van een GmbH of UG.

Je huurt bij ons het Duitse postadres al vanaf € 69,- per maand.

 

 

 

 

Blijf op de hoogte van de Duitse markt

Maak het verschil met kennis over de Duitse markt door de inspiratie uit onze nieuwsbrief over kansen, projecten en andere ontwikkelingen.

Meer dan 1000+ bedrijven en ondernemers gingen je al voor.
Maak je geen zorgen, we spammen echt niet.