Een Duitse GmbH oprichten? Kies voor een vestiging!

GmbH is de meest voorkomende rechtsvorm in Duitsland. De Gesellschaft mit beschränkter Haftung (GmbH) is te vergelijken met de Nederlandse BV (besloten vennootschap). Je kunt als Nederlands bedrijf een vestiging in Duitsland openen door een postadres te huren en het adres op te geven als nevenvestiging bij de Duitse KvK. Een Duitse virtual office (Duits post- of retouradres, eventueel met telefoonnummer) is voor veel bedrijven een veel beter alternatief dan het oprichten van een GMBH. Als je een GMBH opricht krijg je met allerlei formaliteiten en verplichtingen te maken. Ook is het in de praktijk vaak moeilijk om een bankrekening te krijgen voor een nieuwe Duitse GmbH.

Duitse vestiging of GmbH oprichten

  • Begeleiding bij de oprichting
  • Opstart met Duitse notaris en accountant
  • Duits BTW nummer aanvragen
  • Inclusief Duits vestigingsadres vanaf € 69,- per maand
  • Soepel en snel proces

Snel en soepel je bedrijf starten in Duitsland!

Met onze dienst een Duits postadres huren kun je snel en soepel je vestiging (bedrijf) starten in Duitsland! Wij regelen alle aanvullende zaken, zoals het inschrijven van je bedrijf bij de Gewerbeamt (Duitse kamer van koophandel) in Duitsland. We maken de juridische documenten in orde en maken vervolgens een afspraak bij een Duitse notaris en Duitse accountant. Ook het aanvragen van het Duitse BTW nummer wordt dan direct goed geregeld. Dat is belangrijk zodat je achteraf geen geen problemen met de Duitse belastingdienst krijgt.

Wat kost een Duitse GmbH?

In Duitsland zijn de kosten voor een GmbH vergelijkbaar met wat u in Nederland gewend bent bij het oprichten van een BV. De kosten voor de notaris staan echter wettelijk vast en zijn afhankelijk van het aantal betrokken vennootschappen (bijvoorbeeld holdingstructuur) en vennoten. Afhankelijk van de grote van je administratie moet je rekening houden met kosten voor de accountant en BTW aangiftes. Wij organiseren de oprichting en brengen je in contact met betrouwbare partners. We hebben inmiddels honderden Nederlandse bedrijven geholpen met het oprichten van een GmbH of UG.

Bij het oprichten van een GmbH of UG is een Duits vestigingsadres verplicht, wij verzorgen voor je Nederlandse bedrijf een postadres centraal in Duitsland.

Je huurt bij ons het Duitse postadres al vanaf € 69,- per maand.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijk advies nodig?

Geen probleem! Wij helpen je graag verder aan de telefoon of via een afspraak. Bel ons.

Portretfoto van collega Roel

Roel
Business development

T: 088 339 76 78
E: info@dexport.nl

Partnerships & Certificaten

Elk jaar doen wij ons best om onze certificaten en partnerships te houden.

Google Premier Partner 

CrossBorder Top 30 Supplier

Bing ad Partner