Effective Duitse social media campagnes

Wil je jouw merkbekendheid in Duitsland vergroten en meer relevante traffic realiseren? Social media en content marketing zijn bijzonder interessant om heel gericht jouw doelgroep in Duitsland aan te spreken. 76% van de Duitsers maken gebruik van social media. Met effectieve social media campagne kun je ook een goede Return On Adspend (ROAS) realiseren. Door met een voor Duitsland geoptimaliseerde productfeed bereiken we heel gericht jouw doelgroep in Duitsland. Hiermee spelen we slim in op de trend van social commerce.

Social media marketing

  • Social media en content marketing
  • Duitse content creatie en story telling
  • CPC campagnes via Facebook, Instragram, Pinterest en YouTube
  • Branding, retargeting en A/B testing
  • Werving & selectie van Duitse influencers

Social media marketing in Duitsland

Met relevante Duitse content kun je meer engagement en likes genereren, invulling geven aan je imago en een relatie opbouwen met jouw doelgroep. Zeker als dit wordt ondersteunt met Duitse influencers die aansluiten bij je merk. Via het bereik van influencers en advertenties sturen we bezoekers direct door naar jouw Duitse website, social-bedrijfspagina of app. Met social commerce realiseren we de beoogde omzet voor je bedrijf. We hebben hiervoor een compleet social media team opgebouwd dat bestaat uit Duitse native kanaalspecialisten.

We kiezen een effectieve social media kanalen mix voor je merk

Facebook is het grootste social media platform in Duitsland. Instagram, Pinterest en TikTok winnen snel terrein op de Duitse markt. YouTube is het platform om met video jouw merk lading te geven en je boodschap over de bühne te brengen. Facebook en Instagram weten in veel gevallen naar welke producten jouw doelgroep zoekt. Dat maakt deze kanalen erg krachtig voor de opbouw van naamsbekendheid. We kunnen heel gericht, op basis van persoonlijke voorkeuren, Duitse social media gebruikers voor jou bereiken. Ook kunnen we Duitse bezoekers, nadat ze al eens op jouw site zijn geweest, nog eens bereiken door gebruik te maken van retargeting.

Alles staat en valt met doeltreffende content marketing

Onze native Duitse content en social media specialisten gaan aan de slag met postings, storytelling en CPC campagnes. Wij werven en selecteren Duitse Instagram en TikTok influencers die perfect passen bij je merk. Hierbij staan jouw marketingdoelen centraal. Wij zijn gewend om voor merken performance gericht te werken met als doel meer omzet, engagement en naamsbekendheid. Met ons netwerk van Duitse insta influencers voor mode en life style helpen we bekende Nederlandse merken met het maken van de volgende stap in Duitsland. We ontwikkelen een kanalenmix die past bij je merk en doelstelling.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijk advies nodig?

Geen probleem! Wij helpen je graag verder aan de telefoon of via een afspraak. Bel ons.

Portretfoto van collega Roel

Roel
Business development

T: 088 339 76 78
E: info@dexport.nl

Partnerships & Certificaten

Elk jaar doen wij ons best om onze certificaten en partnerships te houden.

Google Premier Partner 

CrossBorder Top 30 Supplier

Bing ad Partner