E-mailmarketing Duitsland

  • Websiteoptimalisatie voor double opt-in
  • Efficiënte campagneopzet en -beheer
  • Optimalisatie landingspagina’s
  • Selectie geschikte software indien nodig

Offerte aanvragen

E-mailmarketing Duitsland

Duitsers zijn vaak terughoudender, moeten alles drie keer bevestigd hebben en hun bezoek moet duur worden ingekocht. Duitsers zijn echter ook erg loyaal!

Als aan het werven van nieuwe Duitse klanten een stevig prijskaartje hangt, waarom zou u dan de kans laten liggen om bestaande Duitse klanten te motiveren om bij u te blijven kopen? E-mailmarketing wordt veelal beschouwd als een ouderwetse methode om (veelal agressief) klanten te werven. Niets is minder waar. Het conversiepercentage van een goede e-mailcampagne in Duitsland is hoger dan het percentage van de meeste andere marketingkanalen. Dat lijkt te komen door de strenge databescherming die in Duitsland wordt toegepast. Zonder double opt-in mogen bedrijven geen e-mails naar consumenten versturen. Het inkopen van databestanden wordt daarom afgeraden. Maar wat biedt dan wel succes? Maak bestaande klanten attent op aanbiedingen, op aanvullende producten of services, of feliciteer uw klanten met hun verjaardag (event driven marketing).

Zorgvuldig opgestelde e-mails scheppen een persoonlijke band tussen uw bedrijf en uw klanten. Geoptimaliseerde e-mailcampagnes, aangepast op de behoeften van de doelgroep, zorgen dan ook voor een stijging van uw conversiepercentage. Samen met u kunnen we effectieve mailings opzetten en daarmee een omzet boost realiseren.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze blog

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?

Fullservice marketing

Onze online marketingmanager maakt samen met u een groeiplan dat past bij uw huidige groeifase in Duitsland. Aan de hand van dit plan stelt de marketingmanager het optimale team voor u samen om de doelstellingen te behalen. Wij werken fullservice voor u of onze specialisten vullen uw huidige marketingteam aan. Tijdens periodieke evaluaties wordt de voortgang door de marketingmanager bewaakt.

Offerte aanvragen

© 2018 Dexport.nl