Vergroot je bereik met Duitse influencers

Wil jij jouw bedrijf meer bekendheid geven in Duitsland? Lanceer dan je merk via Duitse influencers. Ongeveer 1 op de 5 Duitsers koopt via influencers, dat biedt ontzettend veel kansen. De directheid en authenticiteit van influencers overtreffen die van andere media.  Wij realiseren met onze influencer marketing awareness en engagement voor je bedrijf in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Ons team bouwt aan een duurzaam influencer netwerk dat altijd past bij jouw merk en groeifase. Samen met de juiste specialisten en een speciaal influencer platform , voeren wij de campagnes uit op hoog niveau. Wacht dus niet langer, ga aan de slag met influencer marketing in Duitsland!

Duitse influencer marketing

  • Meer verkopen via je webshop en Amazon
  • Vergroot je bereik en brand awareness
  • Win autoriteit en vertrouwen
  • Nieuwe influencers & brand ambassadeurs

Je volgende stap met Duitse influencers

Een op de vijf Duitsers koopt via influencers. Een derde van de Duitse consumenten vindt dat merken moeten communiceren zoals influencers het doen. Wij helpen je daarom graag om in te spelen op de groeikansen die influencer marketing in Duitsland je biedt. We zorgen voor een consistent verhaal dat is afgestemd op de grootste social media kanalen; Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

 

 

Een perfecte match

Met creatieve influencers en brand ambassadeurs win je de harten van de Duitse consument. Wij zoeken altijd naar influencers die op een authentieke wijze jouw bereik en autoriteit vergroten. Precies wat je merk nodig heeft om de volgende stap richting meer bekendheid te maken. We matchen influencers met je merk op basis van doelgroep, echtheid en autoriteit. We bouwen een relatie met ze op en onderhandelen voor jou over de beste voorwaarden, zodat jij het optimale uit de samenwerking haalt.

Jouw merkverhaal, op z’n Duits!

Tijdens de samenwerking ontwikkelt een van onze Duitse native influencer marketing specialisten campagnes, samen met Duitse influencers en creators. Met ons all-in-one influencer marketing platform krijg je toegang tot je eigen influencer netwerk in Duitsland. Zij vertellen jouw merkverhaal op een Duitse en authentieke wijze. We zorgen voor een consistent verhaal dat is afgestemd op de grootste social media kanalen van Duitsland: Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok. Gedurende de campagnes worden de resultaten en het engagement nauwlettend gemonitord, zodat we kunnen sturen op het gewenste resultaat.

Benieuwd naar een aantal Duitse influencers uit ons netwerk?

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijk advies nodig?

Geen probleem! Wij helpen je graag verder aan de telefoon of via een afspraak. Bel ons.

Portretfoto van collega Roel

Roel
Business development

T: 088 339 76 78
E: info@dexport.nl

Partnerships & Certificaten

Elk jaar doen wij ons best om onze certificaten en partnerships te houden.

Google Premier Partner 

CrossBorder Top 30 Supplier

Bing ad Partner