Meer Duitse bedrijven bereiken? Los geht’s!

De Duitse B2B markt is vijf keer groter dan de Nederlandse. Dat biedt jou enorme groeikansen! We weten uit ervaring hoe online marketing moeten inzetten om jouw doelgroep te bereiken. Duitse bedrijven die in de oriëntatiefase zitten bereik je via zoekmachines (Google & Bing), offline (bijvoorbeeld beurzen) en sociale netwerken (LinkedIn & Xing). Toeleveranciers worden steeds vaker via internet gevonden en uitgekozen.

Duitse B2B marketing

  • een optimale Duitse zoekwoordstrategie
  • beter vindbaar in de natuurlijke zoekresultaten
  • relevante linkbuilding bij vele Duitse webgidsen
  • AdWords-campagnes met effectieve Duitse advertentieteksten
  • optimalisatie op basis van Google Analytics en A/B-test

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan!

Bereik Duitse bedrijven die interesse hebben in je bedrijf

Binnen de Duitse markt zijn er grote regionale verschillen. De native Duitse specialisten van Dexport kennen de Duitse B2B markt als geen ander en weten hoe ze je gewenste doelgroep kunnen bereiken. Per groeifase geven de Dexperteers advies over de marketingmix en budget. Zij zorgen ervoor dat je offline marketing gecombineerd wordt met een sterke online campagne afgestemd per regio. Heeft u een Duitse verkoopafdeling? Onze dienstverlening is een uitstekende manier om zakelijke leads te genereren in Duitsland.

Beurzen zijn in Duitsland nog steeds erg populair. Wanneer je actief bent op beurzen en/of veel klantbezoeken hebt dan is het belangrijk dat je ook online goed vindbaar bent. Met de juiste tools kun je de offline bezoekers online retargeten. De kracht van herhaling, via verschillende kanalen, zorgt ervoor dat je een gevestigd, bekend en gerenommeerd bedrijf wordt in Duitsland. Door middel van communicatie, content en video creëer je een optimaal afgestemde website voor je (toekomstige) klanten. Je website is een verlengstuk van je organisatie waarmee je je merk opbouwt in Duitsland.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Twijfel je en wil je even samen sparren?

Geen probleem! Wij helpen je graag verder aan de telefoon of via een afspraak. Bel ons.

Joyce
Business adviseur

T: 088 339 78 76
E: info@dexport.nl

Partners en awards