Meer Duitse bedrijven bereiken? Los geht’s!

Een online marketingmix voor de B2B branche binnen Duitsland bestaat doorgaans uit zoekmachine marketing, social media marketing en e-mailmarketing. “50% van het website bezoek bij B2B websites komt tot stand via zoekmachines. 95% van de beslissers die op zoek zijn naar een oplossing van een probleem of een nieuw product oriënteren zich via Google. Met een goede zoekwoordenstrategie die wordt doorvertaald naar een in Duitsland organische vindbaarheid en betaalde advertentie op relevante zoekwoorden realiseert u een relevant bereik. Voor de social media marketing is een ijzersterke content-strategie van belang. De concurrentie is groot en alle bedrijven vissen in dezelfde vijver met geïnteresseerde bezoekers. Wij fungeren als je Duitse marketingafdeling om de gewenste groei te realiseren.

Duitse B2B marketing

  • Een optimale Duitse zoekwoordstrategie
  • Beter vindbaar in de natuurlijke zoekresultaten (SEO)
  • PR en content marketing voor de Duitse markt
  • AdWords-campagnes met effectieve Duitse advertentieteksten
  • Effectieve social media campagnes (LinkedIn & Xing)

Bereik Duitse bedrijven die interesse hebben in je bedrijf

Binnen de Duitse markt zijn er grote regionale verschillen. De native Duitse specialisten van Dexport kennen de Duitse B2B markt als geen ander en weten hoe ze je gewenste doelgroep kunnen bereiken. Per groeifase geven de Dexperteers advies over de marketingmix en budget. Zij zorgen ervoor dat je offline marketing gecombineerd wordt met een sterke online campagne afgestemd per regio. Heeft u een Duitse verkoopafdeling? Onze dienstverlening is een uitstekende manier om zakelijke leads te genereren in Duitsland.

Beurzen zijn in Duitsland nog steeds erg populair. Wanneer je actief bent op beurzen en/of veel klantbezoeken hebt dan is het belangrijk dat je ook online goed vindbaar bent. Met de juiste tools kun je de offline bezoekers online retargeten. De kracht van herhaling, via verschillende kanalen, zorgt ervoor dat je een gevestigd, bekend en gerenommeerd bedrijf wordt in Duitsland. Door middel van communicatie, content en video creëer je een optimaal afgestemde website voor je (toekomstige) klanten. Je website is een verlengstuk van je organisatie waarmee je je merk opbouwt in Duitsland.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijk advies nodig?

Geen probleem! Wij helpen je graag verder aan de telefoon of via een afspraak. Bel ons.

Portretfoto van collega Roel

Roel
Business development

T: 088 339 76 78
E: info@dexport.nl

Partnerships & Certificaten

Elk jaar doen wij ons best om onze certificaten en partnerships te houden.

Google Premier Partner 

CrossBorder Top 30 Supplier

Bing ad Partner