Het huren van een Duits adres kan het zakendoen in Duitsland aanzienlijk vergemakkelijken. Je kunt bij ons een Duits (kantoor)adres huren centraal in Duitsland in de provincie Sachsen-Anhalt (Biederitz). Sinds 2012 huren vele Nederlandse bedrijven een Duits postadres bij ons. Aan dit adres kun je gemakkelijk extra services koppelen, zoals retourenmanagement, Duitse BTW nummer aanvragen, Duits telefoonnummer en/of Duitse klantenservice. Het huren van het adres via Dexport is voordelig en een erg flexibele oplossing.

Duits adres & telefoonnummer

  • Vermeld het Duits adres op je website
  • Kom Duits en betrouwbaar over
  • Ontvang post, retouren en pakketten
  • Vestigingsadres voor je Duitse GmbH
  • Optioneel: lokaal Duits telefoonnummer
  • Een Duits adres al vanaf € 69,- per maand

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan!

Wat zijn de voordelen van een eigen postadres in Duitsland?

Vermeld het Duitse adres op je website

Betrouwbaarheid is voor de Duitse consument (ook zakelijke doelgroep) het grootste goed bij het doen van aankopen. De vermelding van een Duits postadres geeft de Duitse consument het gevoel op een betrouwbare en veilige Duitse website beland te zijn. Het huren van een Duits adres is voor de uitstraling van de Duitse look & feel op je website is het Duitse adres, samen met een Duits telefoonnummer een kostenefficiënte manier om te laten zien dat je bedrijf volledig op de Duitse markt is afgestemd.

Je hebt een adres om post te ontvangen

Als je bij ons een Duits postadres huurt dan schrijven we je adres in bij het Gewerbeamt (Duitse KvK). Daarmee beschik je in feite over een Duitse nevenvestiging. Op dit adres kun je vervolgens van zowel consumenten, als bedrijven en de Duitse autoriteiten briefpost en officiële documenten ontvangen.
Deze worden dan naar je Nederlands adres doorgestuurd.

Je beschikt over een Duits retouradres

De Duitse consument maakt graag gebruik van de mogelijkheid om aankopen, vooral in de modebranche, te retourneren. De inrichting van het retourproces speelt dan ook een belangrijke rol tijdens de aankoopbeslissing. De mogelijkheid om de artikelen naar een Duits retouradres te kunnen retourneren is voor de Duitse consument een groot pluspunt. Hiermee kun je ook negatieve reviews op Google en Amazon voorkomen.

Je kunt een lokaal Duits telefoonnummer aanvragen

Duitse telecomaanbieders stellen het bezit van een lokaal Duits adres verplicht voor de aanvraag van een lokaal Duits telefoonnummer. Het telefoonnummer is gekoppeld aan de locatie van het adres, net als in Nederland zie je dit terug aan de geografische netnummers. Het adres dient ofwel een zakelijk adres te zijn dat is aangemeld bij het lokale Gewerbeamt ofwel een particulier adres waarvan de eigenaar ook bij de plaatselijke gemeentelijke basisadministratie is ingeschreven.

Je kunt een Duitse bankrekening openen

Als het niet lukt om een Duitse bankrekening te openen via je bank in Nederland, kunt u dit rechtstreeks bij een Duitse bank doen. Het bezit van een Duits adres is hiervoor een voorwaarde. Net als bij het aanvragen van een Duits telefoonnummer geldt dat het een zakelijk adres (dat is ingeschreven bij het plaatselijke Gewerbeamt) of een particulier adres (met inschrijving in de plaatselijke gemeentelijke basisadministratie) dient te betreffen. Let op: je kunt de Duitse bankrekening alleen aanvragen in de regio waar je Duitse adres gevestigd is.

Je kunt het adres als vestigingsadres voor je op te richten Duitse bedrijf (GmbH) gebruiken

Het bezit van een Duits vestigingsadres is een van de absolute voorwaarden om een Duits bedrijf, bijvoorbeeld een GmbH (de meest voorkomende Duitse bedrijfsvorm), op te kunnen richten.

Om de succesfactor van linkbuilding en (online) verspreiding van je persbericht te verhogen

Duitse branchenboeken en webgidsen, zoals de equivalenten van de Gouden Gids, vragen bij aanvragen voor de plaatsing van een link om een Duits adres. Deze branchenboeken worden veelvuldig gebruikt en het is daarom waardevol om je diensten hier te kunnen vermelden. Het zijn ook uitstekende linkpartners omdat de sites zelf een hoge autoriteit hebben. Als je een (online) persbericht wilt verspreiden is de kans dat redacties contact met u opnemen groter als je over een Duits postadres en telefoonnummer beschikt.

Je kunt een snellere levertermijn op Amazon en je webshop aanbieden

Je kunt op het postadres dat wij verhuren palletruimte huren om je pakketten vanuit Duitsland te versturen. Wij werken hiervoor samen met logistieke en fulfilment aanbieders in Duitsland. Je kunt ervoor kiezen om je gehele assortiment in Duitsland aan te bieden, maar je kunt ook slechts top sellers vanuit Duitsland versturen.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijk advies nodig?

Geen probleem! Wij helpen je graag verder aan de telefoon of via een afspraak. Bel ons.

Joyce
Business adviseur

T: 088 339 76 78
E: info@dexport.nl

Partners en awards

Mis niks over de Duitse markt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief…