De Doorbraak #03 | GoCustomized verzendt naar maar liefst 25 landen wereldwijd

Verzenden naar maar liefst 25 landen wereldwijd, voor veel e-commerce ondernemers is het een grote droom. Michiel van de Plassche kreeg het met zijn bedrijf GoCustomized voor elkaar. In 2016, slechts een paar jaar na de oprichting van zijn bedrijft wist hij al winnaar te worden van de CrossBorder Top 30 ranglijst en de daaropvolgende jaren bleef hij dominant aanwezig in de top van crossborder e-commerce bedrijven. In zijn aflevering van De Doorbraak vertelt hij onder andere over zijn succes en de grote investering die hij moest doen om de printproductie en fulfilment in eigen huis te krijgen, waardoor het bedrijf internationaal nog meer kon groeien.

Over De Doorbraak
In De Doorbraak volgen we drie Top 30 bedrijven die excelleren over de grens. Hoe zijn de ondernemers achter deze bedrijven succesvol geworden en wat waren hun belangrijkste learnings op deze weg naar CrossBorder succes?

Ook een CrossBorder Top 30 bedrijf worden?
Meld je dan nu aan voor de volgende editie
https://crossborderevent.nl/top30/

Blijf op de hoogte van de Duitse markt

Maak het verschil met kennis over de Duitse markt door de inspiratie uit onze nieuwsbrief over kansen, projecten en andere ontwikkelingen.

Meer dan 1000+ bedrijven en ondernemers gingen je al voor.
Maak je geen zorgen, we spammen echt niet.