Bezoek het CrossBorder Event op 13 september : Bestel tickets met €100 korting. Gebruik kortingscode: Dexport2022  Naar de website

De Doorbraak #03 | GoCustomized verzendt naar maar liefst 25 landen wereldwijd

Delen

Verzenden naar maar liefst 25 landen wereldwijd, voor veel e-commerce ondernemers is het een grote droom. Michiel van de Plassche kreeg het met zijn bedrijf GoCustomized voor elkaar. In 2016, slechts een paar jaar na de oprichting van zijn bedrijft wist hij al winnaar te worden van de CrossBorder Top 30 ranglijst en de daaropvolgende jaren bleef hij dominant aanwezig in de top van crossborder e-commerce bedrijven. In zijn aflevering van De Doorbraak vertelt hij onder andere over zijn succes en de grote investering die hij moest doen om de printproductie en fulfilment in eigen huis te krijgen, waardoor het bedrijf internationaal nog meer kon groeien.

Over De Doorbraak
In De Doorbraak volgen we drie Top 30 bedrijven die excelleren over de grens. Hoe zijn de ondernemers achter deze bedrijven succesvol geworden en wat waren hun belangrijkste learnings op deze weg naar CrossBorder succes?

Ook een CrossBorder Top 30 bedrijf worden?
Meld je dan nu aan voor de volgende editie
https://crossborderevent.nl/top30/

Wil jij weten waar jouw groeikansen liggen?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Redactie Dexport
Redactie Dexport

Mis niks over de Duitse markt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief…