Crossborder_slide

CrossBorder e-commerce event

Op het CrossBorder e-commerce event ontmoeten koplopers op het gebied van crossborder e-commerce elkaar in Utrecht. Het jaarlijks terugkerende event is uniek in Nederland en speelt in op de informatiebehoefte van retailers en e-commercebedrijven die willen aanhaken bij de internationale ontwikkelingen en internationaal willen uitbreiden.

Het CrossBorder e-commerce event is in 2013 geïnitieerd door Dexport. Ieder jaar wordt het event georganiseerd door Dexport en Twinkle. Op het CrossBorder e-commerce event wordt ook de Cross Border Top30 bekend gemaakt; een ranglijst met hierin de 30 Nederlandse e-commerce bedrijven die de hoogste omzet halen uit het buitenland. Het event vindt plaats in Utrecht.

Wilt ook u de wereld veroveren? Tot de snelstgroeiende e-commerce bedrijven behoren? Wij nodigen u van harte uit om het maximale uit de groei van uw bedrijf te halen en u aan te melden voor de CrossBorder Top30. Dit kan via content@e-marketingsupport.nl. Hier kunt u ook al uw vragen stellen over het CrossBorder e-commerce event.

Benieuwd naar het CrossBorder e-commerce event?

© 2018 Dexport.nl