Echte mannen maaien niet!

Kunstrasen.de

Kunstrasen.de is een bedrijf dat kunstgras verkoopt in Nederland en Duitsland. Met een onderscheidend assortiment om elke tuin een luxe upgrade te geven weten zij de harten van de Duitse consument te veroveren.

Sinds de samenwerking heeft Kunstrasen.de elk jaar met bijna een miljoen euro omzet weten te groeien. In een periode van vijf jaar heeft Dexport Kunstrasen.de van 1 naar 4 miljoen euro omzet gebracht en daarmee is de samenwerking uiterst succesvol gebleken.

Onze aanpak op maat

Kunstrasen.de kwam bij Dexport terecht omdat ze een partij zochten die samen met hun de next step kon maken in Duitsland. Het belangrijkste doel was om Kunstrasen hét merk te maken op het gebied van kunstgras in Duitsland. Er werd gewerkt aan de merkopbouw over de grens door contentcreatie op de website en op verschillende social media kanalen en blogs. Er werd gefocust op verschillende samenwerkingen met bloggers en nieuwsbladen. PR en outrage kregen een belangrijke focus en er werd gekeken naar de mogelijkheden van Duitse televisie reclames. Naast de merkopbouw bleef de organische groei en de eigen webshop een belangrijke focus. Na Google Ads lag de focus op socials media marketing en dat ook daar bleek het een belangrijk omzet kanaal.

Resultaat

Dexport boog zich als onderdeel van de merkopbouw ook over influencer marketing waarbij we andere grote namen met merkbekendheid verbonden aan Kunstrasen om zo de merkbekendheid in Duitsland te vergroten. Zo faciliteerde we een samenwerking met Kunstrasen Bonn: een openlucht festival. Voor dit bekende festival in Duitsland leverde Kunstrasen.de het kunstgras voor de VIP Lounge in ruil voor twee kaarten die Kunstrasen.de mocht verloten onder hun eigen volgers. Dit soort samenwerkingen vergroten de engagement en zijn een enorme boost voor de following en naamsbekendheid over de grens

Twijfel je en wil je even samen sparren?

Geen probleem! Wij helpen je graag verder aan de telefoon of via een afspraak. Bel ons.

Joyce
Business adviseur

T: 088 339 76 78
E: info@dexport.nl

Partners en awards