Voor de man die gelooft in stijlvolle eenvoud en superieure kwaliteit: de wollen truien en shirts van Joe.

De perfecte trui voor mannen


Joe Merino is een kledingbrand voor heren dat zijn voetsporen in de fashionindustrie heeft verdiend met tijdloze, klassieke én duurzame mannen truien. Joe’s truien zijn gemaakt van Merino wol en staan voor langdurige kwaliteit. Het merk gelooft niet in kopen, dragen en weggooien, maar wil hun klanten een longlasting product bieden en bieden zelfs een gratis reparatie service aan.

Onze aanpak op maat

Net als het product is de samenwerking tussen Joe Merino en Dexport ook te bestempelen als duurzaam. Al sinds 2017 verzorgt Dexport de crossborder marketing voor het merk en in al die jaren heeft de samenwerking zich succesvol bewezen. Joe Merino is onder de vleugels van Dexport het afgelopen jaar 47% in omzet gegroeid in alle landen. Daarvan is er bijna 80% groei voor de DACH-landen gerealiseerd.

Het belangrijkste doel van Joe Merino was om hun marketingstrategie een level up te tillen. Ze zochten een partij die bereid was mee te denken over alle mogelijk inzetbare marketingkanalen. Een specialist en tegelijkertijd een generalist met veel ervaring op alle gebieden van online marketing. Ze wilde de volgende stap zetten met social media campagnes als Facebook- en Instagram marketing. Ook de inzet van Google Ads, Bing, Linkbuilding en SEO stond op de wensenlijst.

In onze zoektocht naar een full service online marketing bureau voor het toetreden van de Duitse markt zijn we bij Dexport terecht gekomen. Inmiddels werken we al vele jaren naar grote tevredenheid met elkaar samen.”

Om de beoogde groei in Duitsland te realiseren richt Dexport zich voor Joe Merino voornamelijk op SEA, SEO en Social Advertising. Samen hebben we al veel mooie successen behaald. Dexport voert de online marketing werkzaamheden op een gedegen manier uit en laat daarnaast proactief weten wanneer zij kansen ziet. Ik zou Dexport dan ook omschrijven als een betrokken marketing bureau met veel online marketing specialisten in huis die graag een stapje extra zetten.”

Joe Merino

Resultaat

Dexport koos ervoor om social media marketing in te zetten voor de merkopbouw, branding en om deze kanalen te benutten als omzet kanaal. De inzet van deze social media campagnes heeft het merk een enorme boost gegeven. Er werd aandacht gelegd op de organische groei van de site door de SEO professioneler op te zetten. Ook werden er verschillende creatieve campagnes opgezet. Zo creëerde Dexport van van de grotere zomercampagnes voor het merk genaamd Cool in Wool: Merinowollen im Sommer. Deze campagne was gericht op de voordelen van wol dragen in de zomer en werd uitgerold in alle landen. Dexport creëerde een landingspagina en zorgde voor de vertalingen van de teksten. Ook de Kerstcampagne ‘Joe cadeau’ was een succescase. Ook hier werden alle landen bereikt door na aankoop een verbinding te creëren met een custom made landingspagina met een inpakservice.

Twijfel je en wil je even samen sparren?

Geen probleem! Wij helpen je graag verder aan de telefoon of via een afspraak. Bel ons.

Joyce
Business adviseur

T: 088 339 76 78
E: info@dexport.nl

Partners en awards