Dexport Starterspakket (altijd op maat!)

  • Concurrentieanalyse en marketingstappenplan
  • Professionele en zoekmachine-vriendelijke vertaling
  • Juridische begeleiding door Duitse advocaat
  • Website-optimalisatie en een check van de website voordat u live gaat
    (o.a. uitstraling, payment, klantenservice, distributie)
  • Resultaatgerichte zoekmachinemarketing (SEO, SEA en linkbuilding)
  • Duitse virtual office met korting.

Offerte aanvragen

Advies keuze betaalmethoden

Hoe betalen de Duitsers online? Een belangrijke vraag wanneer u start in Duitsland. Er gelden in Duitsland namelijk andere online betaalmethoden dan in Nederland: iDEAL, zoals wij dat in Nederland kennen, is daar niet bekend en internetbankieren is er minder populair.

Een juiste keuze van het aanbod Duitse betaalmethoden gaat verder dan alleen een opsomming van alle mogelijke opties in uw bestelproces. Kosten, risicofactoren en het percentage bezoekers dat afhaakt binnen het bestelproces zijn belangrijke criteria bij de keuze van de Duitse betaalmethoden. Te hoge kosten per conversie, een te hoog retourenpercentage en een groot aandeel niet-betalende debiteuren kunnen een vroegtijdig einde van het Duitslandavontuur betekenen.

Daarnaast is het belangrijk om te bepalen met welke payment provider u zaken wilt doen. Niet alle payment providers bieden de belangrijkste betaalmethoden aan en sommige providers bieden juist aanvullende diensten aan die voor u interessant kunnen zijn. De keuze voor de beste betaalmethode en payment provider moet individueel worden bepaald. Binnen het Dexport Starterspakket adviseren we u op basis van doorlopend onderzoek en de ervaringen van onze andere klanten.

Meer informatie vindt u op onze blog www.duitsemarkt.nl.

© 2018 Dexport.nl