Je merk uitbouwen in Duitsland

Amazon, het grootste e-commerce platform van Duitsland en genereert de helft van de totale Duitse online omzet. Via het verkopen op de Duitse marktplaats van Amazon kun je hiervan profiteren. Om succes te hebben op Amazon is het cruciaal dat je de juiste marketingstrategie en productfocus kiest.

Dexport Groeidagen 2021

  • Optimale Duitse Amazon storefront (for brands)
  • Producten optimaal op Amazon
  • SEO en Amazon campagnes
  • Conversie optimalisatie
  • Monitoring & pricing resellers
  • Top producten bekend maken op de Duitse markt via ons influencer netwerk
0 mld
e-commerce omzet
0 %
zoekt via Amazon
0 mln
prime klanten

Dit is wat we doen...

Amazon, het grootste e-commerce marktplaats in Duitsland en genereert de helft van de totale Duitse online omzet. Via het verkopen op de Duitse marktplaats van Amazon kun je hiervan profiteren. Om succes te hebben op Amazon is het cruciaal dat je de juiste marketingstrategie en productfocus kiest. Met welke producten ga je Amazon veroveren? Heb je nagedacht over een lanceringsplan? Wie zijn je klanten en hoe trek je de doelgroep naar jouw producten op Amazon? Wij spreken de taal van de Duitse consument. Onze Dexperteers hebben ruime ervaring met Amazon, weten precies wat wel en niet werkt en zorgen dat alles juridisch klopt.

Amazon werkt op basis van commissie. Gemiddeld is dat 15%, afhankelijk van de productgroep. Daarnaast kun je adverteren door middel van Amazon Ads waardoor je producten beter vindbaar worden. Amazon is heel kritisch als het gaat om de waardering van klanten. Als je fulfilment niet op orde is, krijg je al snel een slechte ranking of wordt je account door Amazon geschorst.

Duitse Amazon marketing specialisatie

Onze native content specialisten weten precies hoe zij een tekst moeten schrijven die hoog scoort en prettig leesbaar is voor de bezoeker. Met zoekmachineoptimalisatie kunnen we het aantal bezoekers op Amazon laten stijgen, zodat zij langer op jouw productpagina blijven en ze tot actie overgaan.

Wij werken met ProfitWiser: de slimste Amazon marketing tool. Via de Amazon tool Profitwiser kun je exact bekijken hoeveel winst je per product maakt en hoe de campagnes lopen. ProfitWiser is de slimste marketing tool die wij intern hebben ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring. Deze software is gemaakt om de productteksten te verbeteren en het meest te halen uit jouw Amazon advertenties.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijk advies nodig?

Geen probleem! Wij helpen je graag verder aan de telefoon of via een afspraak. Bel ons.

Portretfoto van collega Roel

Roel
Business development

T: 088 339 76 78
E: info@dexport.nl

Partnerships & Certificaten

Elk jaar doen wij ons best om onze certificaten en partnerships te houden.

Google Premier Partner 

CrossBorder Top 30 Supplier

Bing ad Partner