De online marketing wereld van Dexport

header-landingpage

Bent u op zoek naar ‘the next level’ marketing  op de grootste e-commerce markt van Europa? Dan heeft u een sterk team nodig dat bestaat uit Duitse native marketingspecialisten. Van SEO en SEA voor uw Duitse webshop, content marketing voor uw merkbekendheid tot groeien op Amazon. Alles moet optimaal op elkaar worden afgestemd en op basis van voorgedefinieerde doelstellingen worden gemanaged.

  • Team van Duitse marketingspecialisten
  • Schaalbaar op basis van uw groei
  • Wij werken voor u zowel inhouse als extern

De Duitse Online marketing manager is uw dirigent

Onze online marketingmanager maakt samen met u een groeiplan dat past bij uw huidige groeifase in Duitsland. Aan de hand van dit plan stelt de marketingmanager het optimale team voor u samen om de doelstellingen te behalen. Wij werken fullservice voor u of onze specialisten vullen uw huidige marketingteam aan. Tijdens periodieke evaluaties wordt de voortgang door de marketingmanager bewaakt.

  • Fullservice Online Marketing

strategie-normal

google-bing-amazon

De performance marketing marketeers zorgen voor de omzet

Uw return on investment is een essentiele succesfactor. Van SEO en SEA tot social media marketing, data analyse en een volledige Amazon marketing. Alle specialisten werken samen om uw marketingmix op een gezonde manier uit te bouwen.

Lokaliseren in Duitsland

Bij Dexport heeft u één aanspreekpunt voor uw lokalisatie. Uw Duits retouradres, telefoonnummer, keurmerk en juridische zaken worden voor u geregeld.

lokaal-in-duitsland

content-marketing

Onze content marketeers vertellen uw verhaal

Onze Duitse content marketingspecialisten vertalen uw campagnes door naar social media, PR, media en website content. Uiteraard zorgt de SEO specialist voor een optimale vindbaarheid van de content.

© 2017 Dexport.nl