Juridisch advies Duitsland

  • alle wettelijk verplichte documenten voor uw website
  • juridisch advies website, bestelproces en bevestigingsmail
  • aanwijzingen m.b.t. uw branche en verpakkingsrecht
  • juridische eindcontrole na bericht van implementatie
  • 300 euro korting binnen het Dexport Starterspakket

Offerte aanvragen

Juridisch advies Duitsland

Twee vliegen in één klap: met een rechtszekere website of webshop voorkomt u problemen en wekt u vertrouwen bij de Duitse afnemer. Door uw website volgens de Duitse wet- en regelgeving op te zetten, heeft u geen last van Abmahnungen. Door uw website volgens de Duitse wet- en regelgeving op te zetten, heeft u geen last van ‘Abmahnungen’ (het Duitse woord voor claim). Duitsland is het enige land in Europa waar u voor rechtsfouten direct met juridische kosten belast kunt worden. Enkel een vertaling van uw Nederlandse voorwaarden is doorgaans onvoldoende.

Zo voorkomt u een “Abmahnung”

Concurrenten en consumentenverenigingen mogen optreden tegen websites wanneer er rechtsfouten in de algemene voorwaarden of op de website staan. Wij optimaliseren uw website volgens richtlijnen van Duitse e-commerce keurmerken. Dit doet onze Duitse Rechtsanwalt (advocaat) Hans Giese. De adviezen ontvangt u in Nederlandse taal, zodat u deze eenvoudig kunt implementeren. Bij de juridische website check worden belangrijke onderdelen van de website gecontroleerd zoals de startpagina, willekeurige product(groep)pagina’s, het bestelproces en de bevestigingsmail.

Verbeter uw website conversie

Daarnaast schept een juridisch geoptimaliseerde website vertrouwen bij de Duitse bezoeker. Dat is belangrijk! Zekerheid op het gebied van privacy en betaling staat bij de Duitse shopper namelijk op nummer één. Een website met de juiste informatie, links, keuzevakjes en voorwaarden komt Duits en betrouwbaar over. Precies wat u nodig heeft wanneer u als onbekende aanbieder van start gaat op de Duitse markt.

Share deze pagina:

Facebooktwitterlinkedinby feather