Duitse omnichannel marketing

  • analyse en strategiebepaling (online & offline)
  • opzet en beheer van campagnes
    (o.a. zoekmachine marketing, social media en (RTB) advertising)
  • landelijke en regionale campagnes
  • ondersteunende werkzaamheden
    (o.a. contentcreatie landingspages en visuals)

Offerte aanvragen

Display advertising Duitsland

Met affiliatenetwerken, real-time-biddingplatformen en het Google-inhoudsnetwerk kunt u uw bereik in Duitsland enorm vergroten. Er zijn in Duitsland veel webshops, informatieve websites en andere sites bereikbaar door middel van display advertising. Hierdoor heeft u veel mogelijkheden wat betreft de inhoud en opmaak van de advertentie: afbeeldingen, filmpjes, Flash, bijna alles is mogelijk om de aandacht van uw doelgroep te trekken en uw brand de gewenste lading te geven.

Om display advertising in Duitsland effectief in te zetten heeft u diepgaande kennis van de markt en de mentaliteit en behoeftes van uw doelgroep nodig. U heeft alle specifieke kennis rondom uw producten in huis; wij vullen dit aan met onze kennis van de Duitse markt. We produceren effectief campagnemateriaal en managen uw campagnes van a tot z. We zullen het effect van elke unieke banner en website precies meten om uw doelstelling te kunnen realiseren.

Benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?

Fullservice marketing

Onze online marketingmanager maakt samen met u een groeiplan dat past bij uw huidige groeifase in Duitsland. Aan de hand van dit plan stelt de marketingmanager het optimale team voor u samen om de doelstellingen te behalen. Wij werken fullservice voor u of onze specialisten vullen uw huidige marketingteam aan. Tijdens periodieke evaluaties wordt de voortgang door de marketingmanager bewaakt.

Offerte aanvragen

© 2017 Dexport.nl