Affiliate-marketingcampagne

 • Selectie van geschikte netwerken
 • Creatie Duitse content en advertentiemateriaal
 • Advies optimalisatiestrategie
 • Beheer campagne

Offerte aanvragen

Affiliate marketing Duitsland

In tegenstelling tot Nederlandse consumenten wordt de gemiddelde Duitser niet overtuigd door een goede vindbaarheid van uw diensten of producten in Google. De meeste consumenten kopen sowieso niet graag bij buitenlandse aanbieders en 70% koopt alleen bij zijn favoriete shops. Door uw producten aan te bieden via affiliates die bij uw doelgroep populair zijn vergroot u uw marktbereik aanzienlijk.

Door middel van affiliate marketing maakt u gebruik van de reputatie van uw affiliates. De Duitse potentiële klant kent uw bedrijf niet, maar wanneer een ander bekend bedrijf (online) uw producten aanbiedt, wordt dit ervaren als een hoogwaardige aanbeveling. Hierdoor zal de nieuwe bezoeker eerder geneigd zijn om uw bedrijf te vertrouwen en over te gaan tot aankoop. Daarnaast worden uw affiliates meestal per verkoop vergoed: u betaalt pas als u daadwerkelijk omzet maakt. Leveren uw affiliates geen verkoop op, dan heeft u wel het gratis effect van branding door de vertoningen van uw banners op allerlei websites. In Duitsland bestaan verschillende Duitse affiliatenetwerken. Wij verzorgen de aanmelding, ontwikkelen advertentiemateriaal en managen uw campagnes om de gewenste groei te realiseren.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze blog

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?

Dexport marketingcampagne

 • Onderzoek en strategiebepaling
 • Opzet en beheer van campagnes
  (o.a. search, affiliate, social media, advertising en e-mailmarketing)
 • Ondersteunende werkzaamheden
  (o.a. linkbuilding, website vullen, bannerdesign)

Offerte aanvragen

Fullservice marketing

Onze online marketingmanager maakt samen met u een groeiplan dat past bij uw huidige groeifase in Duitsland. Aan de hand van dit plan stelt de marketingmanager het optimale team voor u samen om de doelstellingen te behalen. Wij werken fullservice voor u of onze specialisten vullen uw huidige marketingteam aan. Tijdens periodieke evaluaties wordt de voortgang door de marketingmanager bewaakt.

Offerte aanvragen

© 2017 Dexport.nl